A helyzet nehéz, de mi bizakodóak vagyunk és nagyon számítunk rátok! Láttuk eddig is, hogy mennyire fontos számotokra a minőségi étel, a válogatott alapanyagok és persze a szívünk-lelkünk, amit az ételek főzésekor titkos hozzávalóként használunk ?.
 
Egy kis ideig most nem jöhettek hozzánk személyesen, de mégis van annak módja, hogy otthonotokba „engedjetek” minket így vagy úgy…
 
Az „így” már egy ideje kézzel fogható, hiszen a kiszállítással már a hét minden napján házhoz rendelhetitek Katlan Tóni finomságait. Sőt mi több, hétköznapokon, rendkívül kedvező árú, két vagy három fogásos ételsort is összeállíthatok kedvetek szerint, menü választékunkból. Rendeléseteket akár több napra, előre is leadhatjátok.
 
Az „úgy” pedig tartogat még meglepetéseket, hamarosan jövünk az új ötleteinkkel…

?Bár a világ megváltozott köröttünk, még sincs számunkra lehetetlen! Ebben az időszakban különösen felemelő, ha találunk benne olyan kivételes dolgokat, amelyekkel kényeztetjük kicsit magunkat.

?Nekünk van egy tippünk, hogy Ti mit miként tudjátok kicsit mássá tenni, feldobni a mai estét! ?Rendezzetek otthon egy felhajtásmentes családi vacsorát, ahol semmi más dolgotok nincs, csak megteríteni az asztalt, meggyújtani a gyertyát és megrendelni a kedvenc fogásaitokat Katlan Tónitól. Kis idő múlva száguldunk is a frissen készült finomságokkal hozzátok! ???

Mi vigyázunk rátok….és egymásra is!