Veresegyházon, a fővárostól mindössze 20 kilométerre áll egy 100 éves, régi gőzmalom épület, ami 10 éve ad otthont éttermünknek, a Katlan Tóni KULTÚRKONYHÁNAK. Letisztult, természetes és hangulatos belső terével ideális helyszínt kínálunk családi ünnepeknek, baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, üzleti találkozóknak, kisebb konferenciáknak 20-130 főig.

Szíved szerint többféle ételt megkóstolnál nálunk? És örömmel vennéd, ha nagyobb létszámú társaságodnak nem kellene túl hosszan várni az ételekre? 10 fő fölötti létszám esetén válaszd az a’la carte étkezés helyett csomag ajánlatunkat, vagy kérj ajánlatot rendezvény vendéglátásra (akár éttermünkben, akár más helyszínen).

Szeretettel várjuk érdeklődésedet! Rendezvényeink kapcsán további információkat ITT találsz!

Katlan Tóni KULTÚRKONYHA - Online Ajánlatkérés

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy bizalmat szavazol nekünk és szívesen választanád éttermünket rendezvényed lebonyolításához vagy külső helyszínre rendelnél party service-t tőlünk. Hamarosan válaszolunk ajánlatkérésedre emailben. Katlan Tóni KULTÚRKONYHA
Kérlek válassz dátumot és időpontot!
Kérjük, hogy itt add meg a felnőttek és gyerekek számát! 0-2 éves korig ingyenes, 2-14 éves korig kedvezmény. Ha szükségetek van etetőszékre, azt is itt tudjátok beírni.
* ajánlatunk részleteiről itt olvashatsz bővebben: Pont úgy, mint otthon...