Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Malatinszky Csaba elfogadta felkérésünket és egy rendhagyó bor estet szervezhetünk vele közösen a Malom vendégeinek.
Malatinszky Csaba volt Magyarország első sommelier-je, az első vinotékát is ő nyitotta hazánkban, borait mára világszerte ismerik és keresik. Tiszteljük és szeretjük, hogy hasonlóan gondolkozik a borokról, ahogy mi az ételekről. Kiváló alapanyagokkal dolgozik, bátran kísérletezik, de az ízek természetes harmóniájára törekszik. Nem véletlen, hogy a Malom ház borát is a Malatinszky Kúria készíti.
Június 2-án a Malatinszky Kúria egyedi bor válogatását mutatjuk be nektek, a borkülönlegességeket izgalmas menüsor kíséri majd, amit Décsi Botond séfünk állított össze.

Ételek és Borok

Libamáj háromszor sós házi brióssal
Noblesse Chardonnay 2009

Fejtett zöldborsópüré leves apró túrógombócokkal
Kisfröccs – Sauvignon Blanc Signature

Frissen sütött borjúborda idényzöldségekkel, vajon pirított puliszka szeletekkel
Kúria Cabernet Sauvignon 2008, Kúria Kövesföld 2007

Dziugas Sajt (12 hónapig érlelt kemény sajt)
Kúria Cabernet Franc 2007

Csokoládé szuflé vörösboros eperdzsemmel, friss bazsalikommal

A teraszon külön erre az alkalomra Borbár is nyílik!

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Időpont: 2017. június 2. péntek 18:00 (érkezés 17.30-tól)
Helyszín: Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz
Veresegyház, Csokonai u. 5/C.

A Bor Est ára: 14500ft/fő

Asztalfoglalás a gasztroelmeny@katlantoni.hu e-mail címen vagy a 06709474009-es telefonszámon!

További információ a Malatinszky Kúriáról: https://www.malatinszky.hu/