Felszolgálót és hétvégi munkavégzésre beugrós felszolgálót (is) keresünk

Keressük a legjobbakat éttermi csapatunkba! Azokat a jelentkezőket várjuk, akik motivációt, lendületet és kihívást éreznek szakmájuk iránt és úgy gondolják, hogy a gondoskodás, vendégszeretet terén verhetetlenek, a kommunikáció és az odafigyelés pedig az egyik szuper erejük.

Elsődleges a csapatmunka, humor, lelkesedés, emberség és közös gondolkodás, nyitottság, pozitív szemlélet és tenni akarás. Jelentkezz hozzánk, ha szívesen dolgoznál nálunk felszolgálóként!

Veresegyház nincs annyira messze, mint elsőre gondolnád! Autóval a városból 20-30 perc alatt, vagy a Nyugatiból vonattal hamar itt vagy! Ne tétovázz, vágj bele életed legjobb döntésébe!

Munkádat anyagilag és erkölcsileg elismerjük. Jó munkakörülmények, fizetett szabadság, szép környezet, finom személyzeti ebédek, finom kávé☕, jól felszerelt munkahely, újításokra való nyitottság fogad téged nálunk. Átlag havi 15-18 munkanap (10-11 órás munkarenddel), havi egy fix szabad hétvége.

Cégünknek van egy catering üzletága is, itt is folyamatosan nyílnak új lehetőségek – akár számodra is – ha vonz a rendezvények világa.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Jelentkezz hozzánk!

? allas@katlantoni.hu

? KARRIER – Katlan Tóni KULTÚRKONYHA (katlantoni.hu)

 ☎ 06 20 9225 006

Vagy ha neked úgy kényelmesebb, akkor írj MESSENGER üzenetet!