Nálatok is családtagok a kutyák?

Mi imádjuk a négylábú barátainkat! Nem véletlen, hogy kutyabarát étterem vagyunk! :-) Persze mindig lehet tovább menni, ezért most arra invitálunk titeket, hogy vegyetek részt a kedvenceitekkel egy közös fotózáson!

Gyertek el hozzánk augusztus 13-án és éljetek át egy felejthetetlen élményt a kutyátokkal!

A garanciát a tökéletes fotókra a www.vizslafotozas.hu profi fotósai vállalják, akiknek évek óta a kutyák és fotózás a szenvedélye.

Szeretnétek közös fotót, de féltek, hogy a kis kedvencetek nem tud majd viselkedni és ezért ti nem tudtok majd belazulni a fotózás során? Úgy érzitek rólatok úgysem készül sosem jó kép? Hát akkor ez a fotózás pont nektek való! Nézzétek meg, hogyan vélekedik erről Andi és Peti: www.vizslafotozas.hu. Ezután nem marad kétségetek arról, hogy itt a helyetek?.

 

Részvételi díj: 4 990 Ft

Regisztráció: ITT

Dátum: augusztus 13. (csütörtök)

Időpont: 18.00-20.00 között (előzetes regisztráció alapján)

 

Korlátozott mennyiségű a helyek száma, így érdemes minél előbb lecsapni a nektek szimpatikus időpontra!

A fotózás után 2-3 nappal megkapjátok a képeket és 2 fotót retusálnak is nektek Petiék, ami emailben érkezik majd hozzátok.

Nálunk összeköthetitek a kellemes dolgokat! Fotózás előtt vagy után beülhettek az étterembe vacsorázni, ihattok egy jó csapolt sört a MalomKertben, ehettek egy snacket vagy felfrissülhettek egy hideg házi málnaszörppel.

Siessetek, nehogy lemaradjatok! Mi nagyon várunk titeket!

Aki eljön az garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel.

Bár szuper idő várható, mi azért mindenre felkészülünk és eső esetére is van megoldásunk, így a fotózás semmiképpen sem marad majd el.

 

Várunk titeket szeretettel!

Katlan Tóni Csapata

 

U.I.: Látjátok a képen, hogy milyen jól érezte magát nálunk Kevin, Laura és Roland? Rátok is ez vár és hasonlóan csodás képek!:-)