#katlantonikulturkonyha #csapat #amalomtitkai #szinfalakmogott

Pszt…titok! Nehogy bárki elmondja Laurának, hogy mi tudjuk…

Ha esik, ha fúj, ha hideg van, ha meleg, Laura az év minden jeles napján készenlétben áll, hogy meglepjen minket valami aprósággal. Nincs olyan, amit elfelejtene, mindenben benne van szíve-lelke-energiája. Most éppen Cupido képében járt-kelt a házban. Névre- és érzékenységre szóló csokikkal lepett meg mindenkit. Na, persze a többieknek ne mondjátok el, hogy Laura keze van a dologban, mert ő határozottan állítja, hogy a kis pufók angyal nyilazta, szúrta fel a konyhai parafatáblára a csokikat…és gondolom ezt mindenki el is hiszi!

Így tartjuk mi a hagyományokat. Húsvétkor a Húsvéti Nyuszi hoz nekünk csokitojást, decemberben a Mikulás és a Karácsonyi Angyal repít hozzánk kis csomagokat, finomságokat, apró ajándékokat, na és persze néha még virgácsot és Jóság Bizonyítványt is kapunk! Őszintén szólva még Nőnapkor is Laura (segéd)keze van abban, hogy Tóni kedves üzenettel és virággal várja a lányokat. Az sem szokott gond lenni, ha amúgy ő (Tóni) is készül aznap, mert akkor legalább nagy csokrokkal térhetünk haza?.

Laura a karácsonyi vacsoránkon azonnal jelentkezett Bingo Játékvezetőnek és egy szuperjó szórakozást varázsolt a csapatnak.

Dekorál, készül, csomagol, előző napokban ajándékot, csokit vásárol és aztán korán – mindenki előtt – érkezik és elrejti a meglepetéseket. Utána meg persze teljesen kikéri magának a feltételezést, hogy ezekben benne lenne a keze?.

Laura!?Köszönjük, hogy vagy nekünk és ennyire szíveden viseled az ünnepek, jeles napok sorsát de talán a legfontosabb ebből az, hogy mindig gondolsz ránk és ezek az apró gesztusok nagyon sokat jelentenek nekünk!