Március 14. 18.00 zenés este a Malomban!

Köszönjük szépen a sok kedves visszajelzést, ezeken felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy állandósítjuk a zenés napokat a Malomban. Minden csütörtökön készülünk, hogy az ízek és illatok mellett különleges dallamokkal is fokozzuk az élvezeteket.

Március 14-én 18.00-tól Pálinkás Gergely gitárjátékát hallgathatjuk!

Egy kis infó Gergelyről:

Zeneszerző és gitáros, a jazz és azon belül is a smooth jazz rajongója és képviselője. Vácott született, itt indult zenei karrierje is 6 éves korában. 14 éves koráig hegedűn tanult klasszikus zenét, majd gitározni kezdett. Gitártechnikáját ma is egyedinek mondják. Nem használ pengetőt, egy ujjas, körömmel történő pengetése különleges játékot és hangzást eredményez. 

Játszott Majsai Gábor zenekarában, zenekarvezetőként volt jelen Hernádi Judit és Heilig Gábor önálló estjein. Dalait többek között Kökény Attila, Micheller Myrtill, Takács Nicholas és Majsai Gábor is énekli.

Eddig két szólólemeze jelent meg, a First Time 2016-ban és a Boundaries 2017-ben. Albumain olyan neves hazai muzsikusok működnek közre, mint például Szendőfi Péter, Dörnyei Gábor dobosok, Szappanos György basszusgitáros, Nagy Gergely „GERO” billentyűs, Csepregi Gyula szaxofonos, valamint Micheller Myrtill és Czerovszky Heni énekesnők.

Gergely a Malomban visszatérő vendég, mi már nagyon várjuk a csütörtököt!