Március 25-től minden hónap utolsó szerdáján a Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz gasztrokulturális kalandozásra hívja a művészetek szerelmeseit.

A rendezvény célja, hogy a gasztronómiai és kulturális értékeinket bemutassuk és együtt ünnepelhessük az érdeklődőkkel. Versekkel, zenével, előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal és az adott alkalomra összeállított ételkülönlegességekkel tisztelgünk íróik, költőink, zenészeink, történelmi alakjaink előtt.

Havonta három nagy magyar híresség kerül kiválasztásra az adott hónap szülöttei közül. A kiválasztott nagyjainkról a legnépszerűbb mai művészek emlékeznek meg a legkülönbözőbb formában versekkel, zenével, előadásokkal, kiállításokkal. Igazi ínyencségekkel is találkozhatunk, előfordulhat például, hogy mai magyar költőink dalolva, zenészeink beszélgetésekkel vagy hires sportolóink versfelolvasással készülnek.

Az estéket interaktív játékok teszik még színesebbé, az exkluzív vacsoramenü pedig tökéletessé, a vendégek nem mindennapi nyereményekre is számíthatnak.

Az aktuális étlapot hosszas kutatás után állítjuk össze, minden egyes étel és ital az ünnepeltekhez kapcsolódik, őket idézi. Kiderül mik voltak kedvenceink kedvencei és minden falattal jobban megismerhetjük őket.

Márciusban született többek között Arany János, Bartók Béla és Kosztolányi Dezső is, a programsorozat első eseményén rájuk emlékezünk.

Egy falat_Fin_vagojel_nelkul (2) copy