#katlantonievolucioja

Látjuk, hogy nagyon szeretitek az oldalunkat, ahol eddig többnyire híreket osztottunk meg veletek a házunk…azaz malmunk tájáról. Többen jeleztétek, hogy olvasnátok rólunk többet és benéznétek a színfalaink mögé. Mi pedig szívesen mesélünk nektek arról, hogy csapatunk hogyan „kovácsolja” a háttérben a sikert.

Fogadjátok szeretettel a Vendéglőből KULTÚRKONYHA, avagy a Katlan Tóni evolúciója című cikk sorozatunk első részét!

Vannak dolgok, amik kívülről nem látszanak egyértelműen, mégis szilárddá, megalapozottá tesznek egy vállalkozást és képessé arra, hogy egy végtelen céllal tartson egy szép jövő irányába. Folyamatosan fejlődve, rugalmasan alkalmazkodva az aktuális kor igényeihez, technológiáihoz, rendszereihez, trendjeihez.

A céget a tulajdonosa határozza meg és Tóni az első perctől szívvel-lélekkel, érzéseire hallgatva irányította ezt a hajót. Így történt, hogy 2018 környékén úgy érezte változtatni kell, más irányba kell tartani, háttér rendszereket kell építeni és megalapozottan, határozott célkitűzésekkel folytatni tovább azt az utat, amin addig járt.

Elkezdett hát tudatosan olyan embereket vonzani, akiknek szívügye a rendszerépítés, innováció és a szokásostól eltérő gondolkodás. Itt indult el az a munka, ami minden – egész világot érintő – hullámvölgyön, mélységen, magaslaton át a mai napig töretlen. Talán észrevétlen és nehezen kitapintható kívülről nézve. De hatalmas, tudatos és folyamatosan formálja azt, akik vagyunk és lenni akarunk. Reméljük, hogy ezt ti, kedves sok-éve-hozzánk-hűséges és újonnan-csatlakozó-leendő Törzsvendégeink saját bőrötökön is tapasztaljátok. Tudjuk, hogy van hová fejlődnünk. És pont ez a jó az egészben.

Az elmúlt néhány évünk, átalakulásunk mérföldköveit és a jelenlegi kihívásainkat, megoldásainkat szeretnénk megosztani itt azokkal, akiket érdekel, hogy milyen nehézségeken, küzdelmeken, diadalokon és sikereken át vezet a mi utunk. Lesz itt szó brand építésről, munkaerővel kapcsolatos aktualitásokról,  informatikai rendszerekről, pályázatokról, pénzügyi kihívásokról, szervezet építésről és változásokról, könnyekről és vidámságról, zsákutcákról és sugárutakról. Csupa olyan dologról, amiről ritkán olvashattok egy vendéglátással foglalkozó cég weboldalán. Na, de ilyenek vagyunk mi. Tartsatok velünk!

#katlantonikulturkonyha #izgalmasansokszinu #hiteles #tartalmas #trendteremto #umami