VAN EGY RÉGI, ROMANTIKUS GŐZMALOM ÉPÜLET VERESEGYHÁZON, AMI EGY KÜLÖNLEGES ÉTTEREMNEK AD OTTHONT…ITT TALÁLHATÓ A KATLAN TÓNI KULTÚRKONYHA

Az ideális esküvői helyszín kiválasztása mindig az egyik legfontosabb lépés az esküvőszervezésnél. Legyen ünnepi a hangulat, de otthonos, barátságos a környezet. Nos, pont ez az, amit mi tudunk, amire nálunk találtok, ha ellátogattok hozzánk.  Gyertek el és fedezzétek fel magatoknak ezt a csodát, amit mi őrizgetünk, fejlesztünk és folyamatosan szépítünk.

Van egy csodás, intim kertünk is, ahol faládákban szépen növekszik a búza, burjánzanak a finom illatú fűszernövények és még egy kis kerti pavilon is áll itt, ahonnan könnyű üdvözlő falatokat, friss üdítőket kínálhatunk az érkező vendégeknek, de még grillezhetünk és koktélokat is keverhetünk nektek, ha így szeretnétek.

 Emellett van egy nagyon különleges, nyitott konténerekből kialakított teraszunk is, aminek mindenki csodájára jár. Egyszóval rengeteg a lehetőség nálunk és Linda alig várja, hogy ezeket megmutathassa nektek!

Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk!

Különleges esküvői recepteket ajánlunk friss, hazai alapanyagokból, amit séfünk vezetésével, szenvedéllyel készítünk el nektek konyhánkon.

Munkatársaink minden apró részletre odafigyelnek a terítéstől kezdve a felszolgáláson át, hogy a nagy napot ti és vendégeitek is gondtalanul élvezhessétek! Egy biztos, nálunk nincs lehetetlen. Az egész csapatunk azon dolgozik, hogy tökéletesen érezzétek magatokat.

Ezek vagyunk mi!

Dekorációt is választhattok nálunk, levesszük vállatokról ezt a gondot is. Összeszokott dekoratőr csapatunk rengeteg ötletet és képet tud nektek mutatni az eddigi esküvőkről, de kreativitásban kifogyhatatlanok, úgyhogy nyugodtan számíthattok rájuk, ha valami egyedi ötletet valósítanátok meg nálunk.

Rendezvénytermünkben maximum 110 fő körüli vendégsereg vacsorázhat kényelmesen, de ha mindkét szinten ültethetünk, akkor akár 130 főt is hívhattok!

A legörömtelibb visszajelzés számunkra, hogy a párok, akik nálunk házasodtak visszajárnak hozzánk és szemtanúi lehetünk életük újabb eseményeinek is, mint a házassági évforduló vagy a keresztelő.

“Nagyon jól éreztük magunkat és a vendégek is. Kiváló választás volt. Finomak voltak az ételek és minden vendég talált az ízlésének megfelelő finomságot. A személyzet minden kívánságunkat leste és segítettek lebonyolítani az estét. A terasznak is hasznát vettük. Jó érzés, hónapokkal később is visszahallani a vendégeinktől, hogy milyen jól érezték magukat. “

“Profi csapat, romantikus helyszín! Mindenkinek ajánljuk, akik igényes környezetben és a legkiválóbb, nem éppen mindennapi menüsor kíséretében kívánják eltölteni életük egyik legfontosabb napját. Mindenben megkaptuk a kellő segítséget, rugalmasságot. Köszönjük Nektek ezt a feledhetetlen napot!”

“Rendkívül hálás vagyok az egész csapatnak, hogy az igényeinknek megfelelően csodálatossá tették az esküvőnket. A szolgáltatás csillagos ötös, az életek szenzációsak, a díszítés, terítés nagyon igényes, a felszolgálók figyelmességét pedig soha nem fogjuk elfelejteni. Nagyon jól éreztük magunkat, sokszor vissza fogunk még térni hozzátok! Egy örök élmény volt. Köszönjük szépen!”

“A mai rohanó, üzleties világban, ahol az esküvőszervezés/ lebonyolítás már sokszor csak egy üzletág, ami profitot termel. Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a Katlan Tóni csapatát. Akik maximálisan hozzájárultak ahoz, hogy a mi nagy napunk igazán szép emlék lehessen! Nem bántuk meg, hogy választásunk rájuk esett, csak ajánlani tudjuk!  S mi azóta is nagy örömmel járunk az étterembe!”

Csak a vacsorát tartanátok nálunk, de a szertartáshoz más helyszínt kerestek? Vagy egy csodás fotó helyszínre vágytok a közelben? Akkor jó szívvel ajánljuk nektek a Vácrátóti Botanikus Kertet!

2021-ES ESKÜVŐI BEMUTATKOZÓNKAT ITT OLVASHATJÁTOK!

ITT pedig Tóni és Linda beszélget arról, hogy mire lehet számítani nálunk mostanában egy esküvő kapcsán.

Kérdésetek van? Vagy szeretnétek megnézni a helyszínt? Esetleg ajánlatot kértek? Vagy csak beszélgetnétek egyet az esküvőtökről? Linda örömmel segít nektek és válaszol minden kérdésetekre! Keressétek bátran!