FELAJÁNLÓKNAK: Örömmel mutatjuk be nektek azokat az éttermeket, akik már elköteleződtek az Élmény-Csere Program kapcsán. A Te jelentkezésedet is várjuk! Szeretnénk, ha minél több csapat élné át azt az érzést, hogy egy egész szakma támogatása és motiváló ereje van mögötte és a munkáját elismerik, megbecsülik, értékelik. 

CSEREBERÉLNI VÁGYÓKNAK: A működés nagyon egyszerű. Itt találod azokat az éttermeket, akik szívesen cserélnének élményt. Szeretnének adni és cserébe kapni is olyan szolgáltatást, ami aztán a cégen belül, a saját motivációs programjuk alapján kiválasztott munkatársuk, csapatuk jutalma lehet. Ez azt jelenti, hogy ha TE, mint munkáltató gasztro-élményt adnál pl. a hónap, évszak, év stb. dolgozójának vagy csapatának, tombolára, stb. akkor itt közvetlenül böngészhetsz és írhatsz azoknak, akik biztosan nyitottak is a cserére. Jó nézelődést!

Katlan Tóni KULTÚRKONYHA | Veresegyház

RÉGI GŐZMALOM | JÓ ÍZEK | GONDOSKODÓ VENDÉGLÁTÁS

Budapesttől kb. 20 km-re, egy felújított, régi gőzmalom épületében várunk titeket ebédre, vacsorára.
Nyáron csodás kertünkben hetente grill estéket tartunk, csapatépítőket, koncerteket, kocsmakvízt, gasztro workshopokat is ajánlunk, mindig keressük az új ötleteket, megoldásokat.
Küldetésünk a Kárpát-medence gasztrokultúrájának megismeretése. Új, trendi köntösbe csomagolva.

KERESSÉTEK LINDÁT, HA JÖNNÉTEK HOZZÁNK: kiss.linda@katlantoni.hu

WWW.KATLANTONI.HU