2021. NOVEMBER 23.

#pajtakult #katlantonikulturkonyha #veresegyhaz

A PajtaKult szervezésében újabb szuper program lesz nálunk a malomban! 

Ferenczi György és zenekara műsorában összeolvad a magyar kultúra, és a rock ‘n’ roll forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi és Gérecz verseivel, illetve Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas, információban, és humorban gazdag estét.
Számos ponton utal a rock ‘n’ roll forradalom, az amerikai zenei kultúra és a zenekar elképzelésének kapcsolatára.

2021. november 23-án, kedden 18.30-tól hangulatos klubkoncerttel várjuk a rajongókat Veresegyházon. Hogy az este komplett élmény legyen, a varázslatos előadást nagyszerű, négy fogásos büféasztalos menüvel kísérjük.

A koncerten közreműködik:
Ferenczi György – ének, szájharmonika, hegedű
Apáti Ádám – ének, basszusgitár, tangóharmonika
Bizják Gábor – ének, kürt
Jankó Miklós – ének, cajon
Pintér Zsolt – ének, mandolin

Az előadásra szóló jegy és vacsora ára 7 990 Ft. Italok helyben vásárolhatóak. Néhány ülő és több állóhely is várja majd a résztvevőket, az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak.

Jegyek vásárolhatók a tixa.hu oldalán ITT!*

PROGRAM:

18:00 kapunyitás

18:30 koncert első része

19:15 szünet

19:30 koncert második része

20:00-22.00 vacsora

 

☝ SÉFÜNK EZT A MENÜT ÁLMODTA MEG CSAPATÁVAL A RÉSZTVEVŐKNEK:

Jérceragu leves, burgonyagombóc, tárkony

 

Füstölt pisztrángkrém

Bárány rilette

Szőlőleveles töltike, ajvár, körte

Káposztalevélen sült burgonyás cipó

 

Katlan mini burger, steak burgonya

Joghurtos csirkecombfilé, kertifüvek, grill zöldségek

Kakukkfüves grillkolbász, bajor káposzta, vajas parázs burgonya

Erdélyi rakott padlizsán

Sous vide tarja, asztal paradicsom, arancini  

 

Rákóczi túrós

Csokoládé desszert golyó

Somlói galuska

 

A PajtaKult és a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA:

Büszkék vagyunk rá és örömmel jelentjük be, hogy 2021. októberében a PajtaKult projekt egyik állomásává váltunk. Nagy megtiszteltetés ez nekünk. A PajtaKult projektet a szervezők azzal a céllal indították el, hogy létrehozzanak egy pajtaközösséget, ahol a vendégek önfeledten tudják élvezni a heti/havi rendszerességgel megrendezésre kerülő kulturális programokat. Így szeretnék támogatni és mozgásba lendíteni a vidéki közösségi életet, kiállításokat, öko-piacokat, gasztro- vagy borbemutatókat, világ-, nép- vagy könnyűzenei, illetve táncházas sorozatokat. A projektbe a pajták mellett bevonták a malmokat is, és ha malom, vendéglátás, értékteremtés, akkor az biztos, hogy mi megkerülhetetlen állomás vagyunk ?. Október 26-án Snétberger Ferenc járt nálunk és tartott egy csodás koncertet. November 23-án alig várjuk Ferenczi György és az Első Pesti Rackák klubkoncertjét. És ígérjük nem állunk meg itt! Ez egy olyan csodálatos kezdeményezés, amit izgalommal figyelünk és alig váruk a folytatást!

 

*A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.