Szuper programra hívunk titeket! Emeleti rendezvénytermünkben, különleges hangulatú, gyertyafényes, hangszeres jóga órát tart nekünk Emese és Maxi.  Tartsatok velünk november 6-án 18.00-19.30 között és ha tetszett az óra, megismételjük még sokszor!

És, hogy mire számíthattok?

Egy különleges utazásra invitálunk Téged, melyben a hangok, a hangok által keltett rezgések és a passzív, mélyen ellazító, megnyugtató testhelyzetek együttesen fognak hatni Rád. Ezt a kalandot Katlan Tóni hangulatos miliőjében nyújtjuk számodra, ahol gyakorlásod előtt és után illatos forró teát szervírozunk a még teljesebb ellazulás élményéért.

——————-

A Yin jóga: a jóga taoista irányzata. Passzív, mélyen ellazító, megnyugtató testhelyzetek összessége. Az ászanákban eltöltött percek lehetőséget nyújtanak az elmélyült jelenlét megvalósításához.

Kísérő zene, hangok: a didgeridoo egy izgalmas hangzású, ősi, ausztrál hangszer. Hangját a handpan egészíti ki, vagy váltja fel időnként, ami jellegzetes „ufó” alakjáról lehet ismerős! Mindkét hangszer varázslatos rezgéseivel segít elmélyedni a testhelyzetekben (ászanákban) és megkönnyíti a relaxációt. A hangszer a halláson és a rezgéseken, a jóga a mozgáson keresztül juttat el Téged egy belső békés állapotba.

A kellemes időtöltésről Emese és Maxi fog gondoskodni.

Moroncsik Emese 4 éve foglalkozik a zene gyógyító, és ellazító erejével. Autodidakta módon és workshopokon tanult és folyamatosan fejleszti magát. Rá is hasonlóan hat minden alkalom, mint a részvevőkre, ezért is szereti annyira ezeket a hangutazás élményeket.

Makai Krisztina (Maxi, a ®maxiyoga alapítója) okleveles hatha jóga, aromaterápiás yin jóga oktató. 2013 óta oktat hatha jóga, gerincjóga, dinamikus jóga, erősítő (power) jóga, senior (székes) jóga és yin jóga stílusokban.

Várunk mindenkit nagy szeretettel, töltődjünk együtt ezen a mesés helyen.

Namaste!

Jegyek a Tixán kaphatók, ITT!