UPDATE! Eláruljuk a titkot, hogy melyek azok a napok, amiken Tóni is beáll a kiszállító csapatba, de ne mondjátok el senkinek! 
NOVEMBER 14, 16, 21,23,29  – Vigyázz, kész….Tóni!

Nálunk a közös céges kirándulások valahogy mindig nagyon vidámra sikerülnek. Nemrég a

Rosinante Fogadó***-ban jártunk, ahol egy belső vetélkedő kapcsán több kihívást is teljesíthettek a kollégák. A legviccesebbek között volt az, hogy készíts egy fotót ?
 
? Tóniról biciklin
? Lindáról az asztal alatt fekve (ez bizonyult a legnagyobb kihívásnak és hatalmas konspirációk, kettős ügynökösködések táptalaja lett)
?️‍♀️a csapatról a szentendrei kincskeresés közben
?‍♀️ ahogy valaki beugrik a 12 fokos medencébe
 
Spontán módon egy „triatlonná” alakult a napunk. Legalábbis mi így éreztük. Úszás, biciklizés, gyaloglás….kiderült, hogy ezekben is verhetetlenek vagyunk.
Tóninak a piros kecske jutott, amin szélsebesen száguldozott Szigetmonostor homokdűnéin. Felejthetetlen élményt nyújtott, elhihetitek!
 
Gizusunkat rögtön a program elején jól el is veszítettük, de a fiúk igazi hős módjára megtalálták és visszahozták nekünk. Ki tudja merre kalandozott biciklijén a szigeten, amíg mi a A Séf és a Kertész szuper programján vártuk?!
 
Tina és Tibi sajnos nem tudott velünk tartani, Laura jóvoltából mégis velünk voltak mindenütt és a biciklizést ők sem hagyhatták ki.
Botond, Zoli, Thomas is eleget tettek az eleinte lehetetlennek tűnő kihívásnak és beugrottak a jéghideg medencébe. Évi volt a legbátrabb lány, aki önszántából elegánsan besétált a vízbe és végül Vivi is a medencében találta magát…kisebb „rábeszélés” után.
 
A gyaloglás keretén belül a csapatunk fele egy szuper kávé oktatáson vett rész, a másik fele pedig bejárta Szentendre zegzugos sikátorait egymással vetélkedve. A távot néha duplán is teljesítettük, mert volt, hogy kicsit eltévedtünk…vagy betévedtünk a helyi sörözőbe.
 
Ezen az elvonuláson tettük le a kiszállításos szolgáltatásunk alapjait is. Na, de ne aggódjatok, nem a piros kecskén száguld majd hozzátok Tóni a megrendelt ételekkel…azt viszont nem ígérhetjük, hogy nem segít be néha. Úgyhogy vigyázzatok, mert sosem tudhatjátok, hogy mikor bukkan fel nálatok! ?