Orsi a Katlan Tóni energikus, bármit elintéző irodavezetője. Saját bevallása szerint a szervezés a fő erőssége és úgy érzi a türelem terén van még mit tanulnia?. Ő az a biztos pont nálunk, akivel az újonnan belépő kollégák találkoznak. Az ő nyugalmuk és kényelmük felől őrködik nálunk sok más irodai és adminisztrációs tevékenység mellett. Orsi az, aki nagy erőkkel veti rá magát egy feladatra és minden egyes részletét végig nyomozza. Könyörtelenül, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.

A rendszerezés nagy erőssége, mióta nálunk van egyre nagyobb rendben vannak az irodai dossziék és szerencsére ő is imádja a tollakat, úgyhogy néha ajándékba kapunk tőle különleges író, vékony hegyű írószerszámokat.

Szereti a tavaszt, a virágokat, madárcsicsergést és ilyenkor érzi igazán szabadnak magát.

„A munkám változatos és pörgős, de a legjobban a konyhán szeretek sündörögni. Ott mindig izgalmas dolgok történnek és készülnek”.

Azt is eláruljuk Orsiról, hogy nem csak sündörögni szeret a konyhán, hanem ha teheti azonnal készít egy finom kávét bárkinek, akivel összetalálkozik. Mert a kávé az nagy úr ám nálunk és a kávégépet meg nem akárki használhatja ám!

Kedvenc étele, amit bármikor megeszik: „Édesség…..mi más? ?”

Orsi úgy érzi, hogy mindig mindenkitől tanul valami újat, sokszor a gyerekeitől is. Nemrég megtudtuk róla, hogy mire vágyik titokban…eláruljuk nektek, hátha tudtok segíteni. Hermione féle időmedálra lenne szüksége (lehetőleg olyanra, ami tényleg működik is). Egyszóval ha bárki bármit tud a témában segíteni, nagy örömmel várjuk a felajánlásokat!