AKTUÁLIS: asztalfoglalás a héten!
Kedves Vendégeink! Köszönjük, hogy ennyien jöttök hozzánk! Sajnos már zárásig nem tudunk több asztalfoglalást felvenni. Katlan Tóni KULTÚRKONYHA csapata
Végső visszaszámlálás | Nyitvatartásunk
Köszönjük, hogy ennyien vágytok a Katlan Tóni-élményre és foglaltok asztalt még az utolsó napokban hozzánk. Nem nagyon akarjuk ezt szépíteni - le is írtuk nektek, hogy az étterem zárásának egyik nagyon erős oka az óriásiTOVÁBB..
Egy korszak vége… | 2022. június 24.
Kedves Vendégeink, Barátaink! Az elmúlt években a világban egyre gyorsabban zajlanak az események, amikre nincs ráhatásunk. Rengeteg dolgot éltünk/élünk meg mindannyian mostanság. A pandémia több hullámát, az alapanyag és rezsi költségek sosem látott emelkedését, aTOVÁBB..
Itt van a nyuszi! Húsvéti menü | 2022. április 15-19.
2022. húsvét Szeretettel várunk! Asztalfoglalás: +36 20 315 2222 VAGY ONLINE
Mindent a spárgáról – élményfőzés Tónival! | 2022. május 13.
Avagy spárga, csirág, nyúlárnyék a tányéron. Megismerjük a zöldségek királynőjének fajtáit, majd gratinírozunk, posírozunk, legírozunk, pontosabban kipróbáljuk, hogyan a legfinomabb a spárga. Workshop és aktív főzőprogram Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan TóniTOVÁBB..
Vega főzőprogram és workshop | 2022. április 10.
Nem beszélek zöldségeket! Vegetáriánus workshop Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan Tóni Kultúrkonyha tulajdonosával. Mit tud a zeller? Hogy a legfinomabb spárga? Van-e élet a salátán túl? 2022. április 10-én, vasárnap 14.00-17.00 óraTOVÁBB..