fbpx
HÍREINK2021-10-12T21:51:47+02:00

Adventi Menü

Szeretettel várunk benneteket az adventi időszakban hétvégente (péntektől vasárnapig) egy különleges vacsorára, ahol az alább menüből választhattok kedvetekre. Asztalfoglalás: +36 20 315 2222

ÉLMÉNY-CSERE PROGRAM

#katlantonikulturkonyha #kozossegepites #motivacio #trendteremto #hiteles Élmény-Csere Program a vendéglátásban és idegenforgalomban dolgozókért "Adjunk élményt azoknak, akik nap-mint-nap élményt adnak másoknak!"  2021. novemberében útjára indítottuk Élmény-Csere Programunkat, amihez várjuk a hasonló gondolkozású szakmabeliek csatlakozását.  Mi nagyon TOVÁBB..

MÁRTON-NAPI AJÁNLATUNK

Sok éve tradíció már nálunk és nem is csoda, hogy sokan érdeklődtetek a részletekről, ezért mutatjuk is Márton-napi kínálatunkat. November 11-14-ig ünnepi fogásainkat az őszi a'la carte ételek mellett folyamatosan kérhetitek felszolgálóinktól! Asztalt foglalni mihamarabb TOVÁBB..

SNÉTBERGER KONCERT itt nálunk a Malomban! OKTÓBER 26.

2021. OKTÓBER 26. #pajtakult #katlantonikulturkonyha #veresegyhaz Büszkék vagyunk rá és örömmel jelentjük be, hogy a PajtaKult projekt egyik állomásává váltunk. Nagy megtiszteltetés ez nekünk. A PajtaKult projektet a szervezők azzal a céllal indították el, hogy TOVÁBB..

Lánykérés? Babaváró? Van egy ötletünk!

Lánykérés? Babaérkezés? Meg akarjátok adni a módját? Vacsorával egybekötött meglepetést szerveznétek? Foglaljatok nálunk asztalt "babaérkezés" vagy "lánykérés" jeligére és a bejelentés napján a desszertetek a mi ajándékunk! Mindennek szeretjük megadni a módját, így már elő TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top