Várunk titeket nagy szeretettel, Húsvét alkalmából szombaton, vasárnap és hétfőn külön menüvel is készülünk:
Előétel
Házi füstölt parasztsonka (nitritmentes) fürjtojással
Raics Jóska házi sonkája elkészítéséhez csak sóra és füstre van szükség, na meg persze időre, hogy mindez szépen összeérjen. Főzés nélkül vékonyra szeletelve tálaljuk fürjtojással, mert így nagyon finom.
Leves
Zöldséges tavaszi báránycsorba
Bárányhúsból készített savanykás, tárkonnyal ízesített csorba levesünket zöldségekkel gazdagon készítjük el.
Főétel
Vajjal sült bélszínszeletek Tokaji zselével és zsenge zöldségekkel
A levegőn érlelt bélszínszeleteket vajfürdőben temperáljuk és rostlapon sütjük meg. Korai roppanós zöldségekkel tálaljuk. Tokaji késői szüretelésű furmint és hárslevelű borából készítünk hozzá zselét.
(Bodvin Tokaj Cuvée 2015)
Desszert
Húsvéti kuglóf citromosan
Illatos kuglófunk egy szeletét citromhéjjal felfőzött öntettel locsoljuk, hogy szaftosabb legyen, majd citromkrémmel készített pudinggal tálaljuk. Nagyon finom.
A menü ára: 7900,- Ft
Asztalfoglalás: 06203152222