Várunk titeket nagy szeretettel,  Húsvét alkalmából szombaton, vasárnap és hétfőn külön menüvel is készülünk:

Előétel

Házi füstölt parasztsonka (nitritmentes) fürjtojással

Raics Jóska házi sonkája elkészítéséhez csak sóra és füstre van szükség, na meg persze időre, hogy mindez szépen összeérjen. Főzés nélkül vékonyra szeletelve tálaljuk fürjtojással, mert így nagyon finom.

Leves

Zöldséges tavaszi báránycsorba

Bárányhúsból készített savanykás, tárkonnyal ízesített csorba levesünket zöldségekkel gazdagon készítjük el.

Főétel

Vajjal sült bélszínszeletek Tokaji zselével és zsenge zöldségekkel

A levegőn érlelt bélszínszeleteket vajfürdőben temperáljuk és rostlapon sütjük meg. Korai roppanós zöldségekkel tálaljuk. Tokaji késői szüretelésű furmint és hárslevelű borából készítünk hozzá zselét.

(Bodvin Tokaj Cuvée 2015)

Desszert

Húsvéti kuglóf citromosan

Illatos kuglófunk egy szeletét citromhéjjal felfőzött öntettel locsoljuk, hogy szaftosabb legyen, majd citromkrémmel készített pudinggal tálaljuk. Nagyon finom.

 

A menü ára: 7900,- Ft

Asztalfoglalás: 06203152222