FELAJÁNLÓKNAK: Örömmel mutatjuk be nektek azokat a helyeket, akik már elköteleződtek az Élmény-Csere Program kapcsán. A Te jelentkezésedet is várjuk! Szeretnénk, ha minél több csapat élné át azt az érzést, hogy egy egész szakma támogatása és motiváló ereje van mögötte és a munkáját elismerik, megbecsülik, értékelik. 

CSEREBERÉLNI VÁGYÓKNAK: A működés nagyon egyszerű. Itt találod azokat a helyeket, akik szívesen cserélnének italkóstolás élményt. Szeretnének adni és cserébe kapni is olyan szolgáltatást, ami aztán a cégen belül, a saját motivációs programjuk alapján kiválasztott munkatársuk, csapatuk jutalma lehet. Ez azt jelenti, hogy ha TE, mint munkáltató italkóstolót adnál pl. a hónap, évszak, év stb. dolgozójának vagy csapatának, tombolára, stb. akkor itt közvetlenül böngészhetsz és írhatsz azoknak, akik biztosan nyitottak is a cserére. Jó nézelődést!

Fóti Kézműves Sörfőzde | Fót

SÖRFORRADALOM | MINŐSÉGI ALAPANYAGOK | SZAKÉRTELEM

Sörfőzdénk Budapestről 20 kilométerre, Fót városában szép vidéki környezetben található. A cég családi vállalkozásként működik, két tulajdonosa Gyenge Zsolt és lánya Czifra Zsófi. A 2000-es éves végén elindult elindult sörforradalomhoz csatlakozva elkezdtünk olyan sörkülönlegességeket is készíteni, amelyekkel hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni.

KERESSÉTEK CZIFRA ZSÓFIT, HA JÖNNÉTEK HOZZÁNK: fotisorfozde@gmail.com

TOVÁBBI RÉSZLETEK RÓLUNK ÉS FELAJÁNLÁSUNKRÓL