2021.02.14.

SAY IT WITH A DINNER!

 

Idén is várunk benneteket Bálint-napon egy különleges afrodiziákum menüvel, rengeteg gyertyafénnyel és különleges hangulattal.

Garantált #szerelembeeses #ujraszerelmesedes #kapcsolatmelyites a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA romantikus vacsoráján. Különleges meglepetéssel várunk benneteket. Essetek egymással szerelembe még jobban…vagy akár újra!

Egy 1997-es, sikeres kísérlet óta létezik egy 36 kérdésből álló teszt, amit, ha két idegen átbeszél, akkor a kísérlet végére garantáltan mély kapcsolatba kerülnek. Képzeljétek el, hogy mi lehet ennek a hatása, amikor ezt egy szerelmes pár csinálja végig. Mondjuk ti?! Nos, mi kipróbáltuk és működik?. Most rajtatok a sor, tegyetek egy próbát ti is!

Ár: 12 500 Ft/fő

ASZTALT FOGLALOK!

Adunk egy kis segítséget is azoknak, akik február 14-én nem jutnak el hozzánk vagy szeretnék otthon megcsinálni az Afrodiziákum Párkapcsolati Kvízt. Lent láthatjátok a kérdéssort, amit Bálint-napon megtaláltok majd nálunk az asztalokon kinyomtatva. Ne hagyjátok ki a beszélgetés végén azt a 4 percet, amit szó nélkül, egymás szemébe nézve kell eltölteni! ?