Norbi egyik teremfőnökünk a placcon. Igazi fiatalos lendület és stílus. Higgadtsága és nyugalma biztos, hogy a vendégekre is átragad, újító ötleteit is szeretjük. Az ő javaslatára kerültek hozzánk az MME jelvény adományai és nemzetközi tapasztalatával is segíti a munkánk csiszolását. Felejthetetlen sztori, hogy érkezése után pár nappal ő volt az inspirátora annak, hogy étlapunk látványát megújítottuk.

Kedvenc állatai a madarak, tengeri élőlények (rétisas és a gyilkos bálna!). Szabadidejében szeret fotózni, bonsaiokat nevel és fontosak számára a baráti beszélgetések.

Nagyon szereti a természetet, jól ismeri a növényeket, a termesztésüket. Büszkék vagyunk arra, hogy nemrég Aranykalászos Gazdaként végzett.

Bármilyen zenét meghallgat, kedvenc filmje pedig a Gyűrűk Ura trilógia. Legkedvencebb könyve a Békés harcos útja.

Bármikor szívesen megeszik egy jó vadas marhát. Szeret főzni és a munkája kapcsán elmondja, hogy „Azért ezt a szakmát választottam, mert szeretem a finom ételeket és a minőségi vendéglátást. Itt a Katlan Tóninál néha ezermesternek érzem magamat?.”

Titkot ugyan Norbiról nem tudunk, de azt elmondhatjuk, hogy élete legnagyobb kihívása és legjobb döntése az volt, amikor kiköltözött Teneriffére fél évre, spanyol nyelvtudás nélkül.