Norbi egyik teremfőnökünk a placcon. Igazi fiatalos lendület és stílus. Higgadtsága és nyugalma biztos, hogy a vendégekre is átragad, újító ötleteit is szeretjük. Az ő javaslatára kerültek hozzánk az MME jelvény adományai és nemzetközi tapasztalatával is segíti a munkánk csiszolását. Felejthetetlen sztori, hogy érkezése után pár nappal ő volt az inspirátora annak, hogy étlapunk látványát megújítottuk.

Kedvenc állatai a madarak, tengeri élőlények (rétisas és a gyilkos bálna!). Szabadidejében szeret fotózni, bonsaiokat nevel és fontosak számára a baráti beszélgetések.

Nagyon szereti a természetet, jól ismeri a növényeket, a termesztésüket. Büszkék vagyunk arra, hogy nemrég Aranykalászos Gazdaként végzett.

Bármilyen zenét meghallgat, kedvenc filmje pedig a Gyűrűk Ura trilógia. Legkedvencebb könyve a Békés harcos útja.

Bármikor szívesen megeszik egy jó vadas marhát. Szeret főzni és a munkája kapcsán elmondja, hogy „Azért ezt a szakmát választottam, mert szeretem a finom ételeket és a minőségi vendéglátást. Itt a Katlan Tóninál néha ezermesternek érzem magamat😊.”

Titkot ugyan Norbiról nem tudunk, de azt elmondhatjuk, hogy élete legnagyobb kihívása és legjobb döntése az volt, amikor kiköltözött Teneriffére fél évre, spanyol nyelvtudás nélkül.