Peti a Katlan Tóni catering vezetője. Sajnos pont akkor kezdtük volna meg az együttműködést, amikor bejött a pandémia első hulláma és azóta is töretlenül várjuk a közös munkát, mert nagyon szeretjük a biztonságot és nyugalmat, tudást ami árad belőle. Alig várjuk, hogy catering üzeltágunk megújuló koncepcióval útjára indulhasson és Peti is lehetőséget kapjon a kibontakozásra.

Sokféle zenét és filmet szeret, kedvenc filmjei között van a Forrest Gump és a Remény rabjai is. Legkedvencebb könyve Stephen Kingtől a Halálsoron.

Bármikor megeszik egy jó rib-eyet.

Szívesen megtanulna repülőt vezetni, de addig is kisfiától, Bencétől tanulnak a legtöbbet mostanság ő és felesége Orsi?.

Kedvenc évszaka a tavasz, virágzás, a „rövidgatya-póló” korszak.

Erőssége a hangulatteremtés, szabadidejében horgászni jár.

Képzeljétek, Peti is – mint többen a Katlan Tóninál – élete legnagyobb kihívásának tartja azt a külföldi kalandot, amikor 20 évesen nekiindult Angliának….teljesen egyedül.

Kevesen tudják róla, hogy imádja a motorokat. Bence születése előtt 1 nappal adta el a sajátját és azóta távol tartja magát ettől a hobbitól.

„A változatosságot szeretem legjobban a munkámban. Egyszerűen csak beszippantott ez a szakma. Katlan Tóninál a házon kívüli rendezvények lebonyolítása, logisztikája a feladatom”.