Mi a Katlan Tóninál hiszünk abban, hogy az ételnek értéke van, a közös étkezés varázslat, szertartás, már-már imádság. Összetartó ereje hatalmas, olyan élményt és erőt ad, amit más nem pótolhat.❤️ A rohanó világunkban erre egyre kevesebb idő jut, annál fontosabb, hogy az minőségi legyen. Élményeket szeretnénk adni, aminek összetartó ereje van és érzéseket, amiket gyerekeink is továbbvisznek majd.

Mindig is fontosak voltak nekünk a kicsik és nagyok. Nagyon sok család érkezik hozzánk és rendel most tőlünk. 2020-ban partnerünkre találtunk és együttműködésbe fogtunk a YOUnik Gyereksarokkal, akik kifogyhatatlan kreativitással és hatalmas elkötelezettséggel dolgoznak azon, hogy a gyerekek kiszakadjanak az online világból és igazi élményeket kapjanak.

Van egy titokzatos lény, akit úgy hívnak A Kalandor….aki mindig barangol. Senki sem tudja, hogy kicsoda. Senki sem látta még. De az biztos, hogy levélben küldött, igazi, képzelet-szülte kalandokkal lepi meg váratlanul a gyerekeket, akik azonnal varázsvilágban érzik magukat a levél olvasása közben. Minden kaland különböző és felejthetetlen élményt ad.

Idén is ünnepi kínálatunk része a tavaly olyan népszerű adventi élmény-levél, A Kalandor Karácsonyi Lakomája!

Észrevettétek már, hogy amikor egy játékba igazán beleélitek magatok, akkor valahogy megáll az idő? Ha ti is szerettek játszani, a képzelet szárnyán repkedni a gyerekekkel, játékos kedvű nagyszülőkkel, testvérekkel, unokatestvérekkel, barátokkal, akkor kérjétek a Kalandor Karácsonyi Lakomája nevű játékunkat. Egy díszes levél érkezik majd hozzátok, ami elvezet titeket Advent-földére, ahol egész évben karácsony van és a lakók kissé szórakozottak…felemás zoknit hordanak és csuklójukon kis csengettyűt hordanak, nehogy összeütközzenek. Olvadjatok bele a képzeletbeli világba és feledkezzetek bele kicsit idén a mesevilágba. Jót fog tenni ígérjük!

Szeretjük a rendhagyó dolgokat. Szeretjük a hagyományokat. És szeretjük ezeket ötvözni. A Kalandor kalandos levele is ilyen. Tegyetek egy próbát, kérjétek a titokzatos levelet és meséljétek majd el nekünk az élményeiteket, nagyon szívesen olvasunk róluk.  

A kaland ugyan gyerek-nyelven íródott, de az egész családnak szól! Tökéletes közös élményt adhat a karácsonyi vacsorához, ebédhez és akármennyiszer ismételhető, sőt akár tovább is fejleszthető.

Vágjatok neki együtt az adventi kalandnak, amit egy alkohomentes kinderpuncs kíséretében szállítunk ki nektek karácsony vagy akár szilveszter alkalmából! 

Ha pedig egy tökéletesen nyugodt vacsorára vágytok így az ünnepek idején, akkor válogassatok kalandhoz illő ételeket ünnepi kínálatunkból és mi összekészítjük nektek a csomagot a kért időpontra! Javasoljuk, hogy a „nagyobbak” kedvéért tegyetek a kosaratokba egy forralt bort vagy egy finom krampampulit is, mert a gyerekek garantáltan szuper sebességgel tüntetik majd el a finom, nekik készített forró téli italt, nem lenne jó ha ti lemaradnátok róla!?

? A levél és a finom forró ital nem csak saját részre tökéletes kaland, de kedves barátoknak, családtagoknak is adhatjátok. Egy biztos, egyediségével kitűnik majd biztosan.

Szeretettel:

Katlan Tóni KULTÚRKONYHA Csapata