MINI TÖRZSVENDÉG PROGRAM – GYEREKEKNEK

Szia! Üdvözöllek a Katlan Tóni Titkos Ügynök Klub (TÜK) oldalán!

Ez a klub annyira titkos, hogy csak olyan gyerekek kerülhetnek be, akik – hozzánk hasonlóan – valamilyen különleges szupererő birtokában vannak! Szerintünk TE is ilyen vagy!

Van kedved velünk játszani? Akarsz a mini-törzsvendégünk lenni? Ha igen, akkor olvass tovább!

Katlan Tóninál nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy egészségesek, vidámak legyünk, segítsük egymást, gondoskodjunk másokról, igazat mondjunk meghallgassuk egymást és óvjuk a természetet.

Ja, amúgy az állatokat is nagyon szeretjük, ha jöttök hozzánk akkor majd lehet, hogy találkoztok is Berkenyével, aki Tóni extra cuki kiskutyája és szeret mindent megrágni?.

Ha eljöttök hozzánk és rendeltek a finomságainkból (van ám direkt nektek válogatott gyerek étlapunk is!), akkor kaptok mellé egy menetlevelet és egy titkos küldetést is!

A szuper titkos feladatról többet nem tudunk elárulni, de egy biztos, össze kell gyűjteni Katlan Tóni 7 titkos üzenetét és becsülettel elvégezni a kapott küldetéseket. Aki ezzel elkészül és aztán bemutatja nekünk a kitöltött menetlevelet, az máris a mini törzsvendégünkké válik és jutalom üti a markát.

Izgalmasan hangzik? Akkor gyertek bátran!

U.I.: aki részt vett a korábbi almás küldetés elnevezésű programunkban és már egy vagy több küldetést is teljesített, az hozza magával a menetlevelet és folytassa a gyűjtögetést! Amint a 7 küldetést kitelik, Tina – a Malom Tündére meglepetéssel jutalmazza a kitartó kis titkos ügynököket!