A nagy sikerre való tekintettel „Kocsmakvíz est a sörök körül” – A játék öröme mellett élvezd az ételeket és italokat és nyerj sörös ajándékcsomagokat!

Az angolszász területeken méltán népszerű kocsmakvízt az igazán hangulatos, régi malom épületünkben élvezheted. Soha nem tetted még próbára tudásodat? Vagy rendszeresen játszod és imádod, ráadásul még egy verhetetlen csapatod is van? Baráti társaságod, vagy családod számára keresel egy szuperjó kikapcsolódási lehetőséget? 

Vagy annyira tetszett a múltkori alkalom, hogy újra csatlakoznál?

Nálunk a helyetek 2022. február 24-én, csütörtök este 18.30-tól!

Gyere el  legalább 4 fős csapatoddal és tölts el nálunk egy jó hangulatú estét, finom ételek és italok kíséretében. Kocsmakvízünket megint a QuizNight csapata vezényli le, mely ez alkalommal alapműveltségi kérdésekre és sörös témájú kérdésekre épít.

Vendégünk Gyenge Zsolt, Sörapu | Fóti Kézműves Sörfőzde tulajdonosa, aki ütős sörös kérdésekkel készül. A játék időtartama 90 perc.

A játék közben az asztalotokra finom hideg fogásokat és csipegetni valókat varázsolnak majd felszolgálóink, garantáltan teli gyomorral fogtok távozni és egy-egy üveg sörre is a vendégeink vagytok!  A csapatjegy ára tartalmazza házi málnaszörpünk és limonádénk korlátlan fogyasztását is, egyéb alkoholos italok a helyszínen vásárolhatóak.

A csapatjegy ára tartalmazza házi málnaszörpünk és limonádénk korlátlan fogyasztását is, valamint egy üveg kézműves sört. Alkoholos italok a helyszínen vásárolhatóak.

A csipegetnivalók és finom ételek sora:
Mártogatósok (sült zöldségtatár, házi kolbászkrém)
Zöldséghasábok
Mangalica ízelítő, levegőn szárított sonka
Fokhagymás és snidlinges gomolya, Baracskai félkemény sajtok
Aszalt és friss gyümölcsök
Almás apró pitekockák

ÁRA: 10 500 Ft/fő 

A program minimum 4 db 4 fős csapat jelentkezése esetén indul el. A  jó hangulat és verseny így garantált. Csapatod számára annyi jegyet vásárolj, ahány fővel érkeztek (4-7 fő max). Amennyiben ennél nagyobb létszámú csap

Amennyiben ennél nagyobb létszámú csapatot neveznél, arra is van lehetőség, úgy plusz létszámonként -1 ponttal indulsz a játékban a fair play érdekében. Ha a csapatok száma esetleg nem érné el a minimum 4-et, úgy legkésőbb 2022. február 27-ig értesítést küldünk a foglalási e-mail címedre és a jegy értékét visszatérítjük vagy vacsora voucher formájában biztosítjuk számotokra.

Alig várjuk, hogy megtöltsétek lelkes csapataitokkal rendezvénytermünket és megkezdődjön a játék!

Az eseményt emeleti rendezvénytermünkben – az aktuális COVID előírásoknak megfelelően – tartjuk meg, fokozatosan ügyelve a biztonságos szórakozás feltételeinek betartására.