MI VOLT ELŐBB VAJON? A TYÚK VAGY A TOJÁS?

A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA és a QuizNight örömmel mutatja első közös Kocsmakvíz Estjét. Alig várjuk, hogy megtöltsétek lelkes csapataitokkal rendezvénytermünket és megkezdődjön a játék!

Az angolszász területeken méltán népszerű kocsmakvízt most már éttermünkben is élvezheted. Soha nem tetted még próbára tudásodat? Vagy rendszeresen játszod és imádod, ráadásul még egy verhetetlen csapatod is van? Baráti társaságod, vagy családod számára keresed a különleges és egyedi karácsonyi ajándékot? Akkor jó helyen jársz!

Nálunk a helyetek 2022. január 21-én, pénteken este 7 órától!

Vedd meg a jegyeket most, hogy a Katlan Tóni Kocsmakvíz ajándékutalvány a fenyőfa alá kerülhessen!

4-6 fős csapatokat várunk. Gyertek el hozzánk és töltsetek el nálunk egy jó hangulatú estét, finom ételek és italok kíséretében.

Kocsmakvízünket a QuizNight csapata vezényli le. Ez alkalommal alapműveltségi és stílszerűen néhány gasztro témájú kérdésre épül majd a játék. Meglepetés vendégünk Novotny Antal gasztro-szakértő, a Katlan Tóni tulajdonosa lesz, aki feltesz majd nektek néhány fejtörő kérdést. A játék időtartama 90 perc.

Menet közben asztalotokra finom hideg fogásokat és csipegetni valókat varázsolnak majd felszolgálóink, garantáltan teli gyomorral fogtok távozni!

A csapatjegy ára tartalmazza házi málnaszörpünk és limonádénk korlátlan fogyasztását is, alkoholos italok a helyszínen vásárolhatóak.

A csipegetnivalók és finom ételek sora:
Mártogatósok (vineta, Olmützi kvargli, friss fűszeres sajtkrém, babos zakuszka)-
Zöldséghasábok
Házi kuláré kolbász, levegőn szárított sonka, libamáj pástétom, kacsahús- rilette
Házi sajtostallér
Kossuth kifli mandulával

ÁRA: 9 900 Ft/fő

A program minimum 4 db 4 fős csapat jelentkezése esetén indul el. A  jó hangulat és verseny így garantált. Csapatod számára annyi jegyet vásárolj, ahány fővel érkeztek (4-7 fő max). Amennyiben ennél nagyobb létszámú csapatot neveznél, arra is van lehetőség, úgy plusz létszámonként -1 ponttal indulsz a játékban a fair play érdekében.

Amennyiben a csapatok száma nem érné el a minimum 4-et, legkésőbb 2022. január 17-ig értesítést küldünk a foglalási e-mail címedre és a jegy értékét visszatérítjük számodra vagy vacsora voucher formájában biztosítjuk.

A rendezvényt az aktuális COVID előírások betartásával, a maximális biztonságra törekedve tartjuk meg.