Mariann a Katlan Tóni Jövőkép Igazgatója. Kicsit olyan, mint egy iránytű és egy radar keveréke, ami folyamatosan mutatja az irányt és közben azért elkerüli a jéghegyeket. Röviden fogalmazva az ő felelőssége az, hogy megvalósuljon Tóni álma és ehhez meglegyenek a megfelelő feltételek minden fronton. Az ő kezében van az operatív ügyek működtetése, ő látja át a cég működését, építi a megfelelő rendszereket, a brandet, keresi az új megoldásokat, kézben tartja a pénzügyeket és még ki tudja mit csinál.

Kedvenc zenéje kimondottan nincsen. Nagyon szereti a ritmust és a „táncolható” zenéket, mindig valami új, aktuális a kedvence, amit aztán unásig hallgat. Tizen- és huszonéves korában hatalmas Madonna rajongó volt és dalszövegeket egy füzetbe másolta ki, hogy szó szerint megtanulhassa. Itt kezdődött az angol nyelv iránti vonzódása.

Nagyon szereti a pszichológiai témájú könyveket. Mostanában pedig nem tud lejönni Simon Sinek inspiratív és újító szemléletű könyveiről és előadásairól, amikben nagyon megtalálta önmagát.

Egy 6 és 9 éves fiú anyukájaként hatalmas csatát vív a munka és magánélet összehangolásáért. Elkötelezett híve a pozitív kommunikációnak a gyereknevelés és az élet egyéb területein egyaránt. „Ez egy olyan dolog, aminek mindig új mélységei és kihívásai jönnek szembe. Amikor azt hiszem, hogy már valami nagyon jól megy, akkor hirtelen teremt az élet olyan szituációt, ami további fejlődésre ad lehetőséget. Ez a tanulás sohasem fog véget érni. És ez így van jól.”

Nagyon fontos az életében a sport, ez az egyetlen, ami igazán meg tudja nyugtatni és feltölteni. Dekoráció- és látványfüggő.

Lindával egyébként úgy 15 éve ismerik egymást, közös vállalkozásuk is van, ahol kreatív rendezvény dekorációkat készítenek, esküvőket szerveznek és mindig van valami nagyravágyó tervük.

Mariann legnagyobb erőssége a kreativitás és a perspektivikus látásmód. Ennek a kettőnek a keverékét használja a mindennapokban a legtöbbet, és legjobban akkor érzi jól magát, amikor ezt a képességét tudja kamatoztatni – bármilyen területen.

Kedvenc évszaka a nyár, imádja a 30 fok körüli hőmérsékletet. A tavaszi megújulás, virágzás is nagyon kedves számára. Az ősz színeit is nagyon szereti. Egyedül a téllel nem tud mit kezdeni – bár a kedvenc ünnepe a karácsony – de egy kandalló mellett ülve, forralt borral, könyvvel a kézben nagyon jól el tudja képzelni.

20 éve vegetáriánus, kedvenc étele, amit bármikor meg tud enni az a puliszka. Bármivel.

A legjobban az inspirálja, ha valami nagyobb dolog felépítésében, egymást emelő közös gondolkodásban vehet részt és segíthet másoknak abban, hogy megtalálják önmagukat abban, amit csinálnak. „Én azt tapasztalom, hogy bármi valósággá válhat, amit csak el tudunk képzelni. Aztán már csak tenni kell érte és hinni a megvalósulásban. Nagyjából a Katlan Tóninál is ez a feladatom. Látni, hogy hová tartunk, megtervezni az oda vezető lépéseket és elhinni, hogy elérjük a célt.” 

Legnagyobb kihívás az életében – amit nem cserélne semmiért – az volt, amikor bekerült a Wizz Air induló csapatába és láthatta, részese lehetett, ahogyan sikeres multi vállalkozás lett egy 7 fős cégből.  „Sokáig azt hittem, hogy ilyen tömény élmény és tapasztalat, ilyen rövid idő alatt nem érhet már az életben. De azért a Katlan Tóni igyekszik erre rácáfolni?. Itt teljesen más a dinamika, de az én szempontomból ugyanúgy fénysebességgel áradnak az új információk, tapasztalatok, szituációk és nagyon gyorsan kell alakulni, reagálni, tanulni. Izgalmas kihívás.”