Kati szakácsként segít nekünk néha, egyébként saját vállalkozása van, egy iskolai büfét vezet már 20 éve, de szeret kicsit kiszakadni a megszokott környezetből és alkotni.

Pozitív gondolkodásával, nyugodt, vidám személyiségével igazi színfolt a konyhán. A kezei közül kikerülő ételeken érződik a szeretet és egyébként meg olyan jókat tud nevetni, hogy azt öröm hallgatni.

Kedvenc állata a kutya, mostanság kerül hozzájuk egy fekete törpe snauzer, akit nagyon vár az egész családja.

A zenei ízlését a családja alakította popból kemény rock, majd punk rock lett belőle. Hiába….a Katlan Tóni csapatáról lépten nyomon kiderül az, hogy mindannyian #izgalmasansokszinuek vagyunk, kivétel nélkül és több okból.

Kati szereti a krimiket, de néha a csöpögős romantika is jöhet. Sok kedvenc olvasmánya van, gasztroregények nagy rajongója.

Tudjátok, hogy mi az, amit annyira szeret, hogy bármikor megeszik? A sós, vajas, barna kenyér!

Kati az anyukájától mindig tanul valami újat. A családja nagyon fontos számára, legjobb döntéseinek a gyerekei születését tartja. Van egy 26 éves lánya és egy 12 éves kisfia. Szabadidejében a kisfiával bicajozik, és aqua fittnessre is jár.

Amit szívesen megtanulna még, az a horgolás. És ha megtanulná, elsőként egy táskát horgolna magának.

Kati kedvenc évszaka a tavasz: a tulipánok, nárciszok, virágba boruló gyümölcsfák.

Miért is lett Kati szakács és mit szeret legjobban a szakmájában? „Mindig szerettem az anyukámnak a konyhában segíteni, a nagymamámnál finom sütiket sütni. Szeretem a kihívásokat, számomra új dolgokat látni, kóstolni, megtanulni, fejlődni….így 50 felé is?. – nagyon szeretjük, hogy ilyen vagy Kati! „A Katlan Tóninál forró leveseket varázsolok csészékbe, hideg ételeket helyezek tányérra és csinosítom őket, na és a desszertek utolsó simításait  végzem el. Alkalmanként a Hagyományok Háza ételeinek elkészítése is az én feladatom. Én vagyok a begurós, amikor kell, jövök hétvégén.”

Életében már sok kihívást élt át, most mégis talán az a legaktuálisabb, hogy 26 év után újra a régi szakmájában kezdett el dolgozni nálunk, szakácsként.