Van egy csodás kertünk, ami már eddig is tökéletes kiegészítője volt éttermünk különleges épületének és teraszának. Évek óta nézzük, ahogyan egyre zöldebb és egyre intimebb hangulatot áraszt. Hatalmas magas ágyásainkban fűszernövény és búza növekszik, a sárgabarackfa egyre terebélyesedik, a kert körüli fák jótékonyan veszik körbe a kertet, olyan az egész, mint egy kis oázis. Sok pár mondta már itt ki a boldogító igent, van ennek a helynek egy különleges varázsa.

Itt volt az ideje, hogy ne csak nézegessük, hanem megnyissuk nektek és legyen belőle egy jó kis közösségi tér, egy hely Veresegyházon, ahová be lehet ülni egy jó beszélgetésre egy  korsó sör és egy finom snack kíséretében. Ahol kötetlenül, lazábban tölthetitek az időt nyáron, ahol jó érzés végignézni, ahogy ránk esteledik és lassan kigyulladnak a hangulatos esti fények. Gyertek el és győződjetek meg róla magatok, hogy milyen is a MalomKert Életérzés

Ide nem feltétlenül kell külön foglalnotok, ha kedvetek tartja álldogálhattok is a hordókból és pallóból épített könyöklő mellett, üldögélhettek kinti asztalainknál, még akár a fűbe is leülhettek, ha úgy kényelmesebb:-). A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat és beszélgessetek, nevessetek nagyokat!

A Kertben felállított pavilonunkból csapolt sört, koktélokat, limonádét kínálunk és ha megéheztek kérjetek mellé egy finom tortillát vagy egy kolbászos szendvicset. A vegetáriánusok sem fognak éhezni a Kertünkben! Zöldségekkel töltött empanadával készültünk, hogy ők is érezzék, nálunk mindenki igényére figyelünk.

Nézzétek csak! Itt van a MALOMKERT SNACK MENÜ AJÁNLATA.

Elmondhatjuk, hogy nagy szeretettel és saját kezűleg építettük fel és szépítgettük ezt a helyet a teljes csapatunkkal. Kivétel nélkül benne mindenki saját keze munkája, elképzelése, szíve-lelke. Szeretettel várunk benneteket, gyertek el hozzánk és ismerjétek meg az élményt, amit a MalomKert tartogat nektek!

A kert részt csütörtöktől szombatig, 17 és 22 óra között vár benneteket!

És képzeljétek! Akár a tiétek is lehet a MalomKert, ha azt szeretnétek! Nézzétek csak, hogy milyen lehetőségek vannak: https://katlantoni.hu/legyen-sajat-kerted-az-esti-partihoz/

A Malom Csapata