#katlantonikulturkonyha  #egyedialkalmak #eljegyzes #babavaras #szeretunkszervezkedni #kollegainktollabol

Eljegyzést és babavárást meglepetésként bejelentő tányérjaink ott lapulnak éttermünk polcain már jó ideje. Egyik reggel – Online Asztalfoglaló rendszerünkből – különleges emailt kaptam és nagyon megörültem neki. Egy vőlegény asztalt foglalt nálunk eljegyzésük alkalmából. Kiderült, hogy nagy szervezkedés van mögötte, meglepetést akar szerezni kedvesének.

Nagyon szeretem, amikor valaki ilyen kérdéssel keres meg minket, imádjuk teljesíteni a különleges kívánságokat. Egyből meg is írtam, hogy „hát erre nekünk szuper megoldásunk van”! És igen, persze, beszerezzük a kívánt virágcsokrot és alkalomhoz illő háttérzenénk is van, na de mi lenne, ha a lánykérős mondat a desszert elfogyasztása közben, a tányéron tűnne elő?! Olyannyira megtetszett a vőlegénynek az ötlet, hogy rögtön névre szóló verziót kért lánykérős tányérunkból, amit aztán emlékül haza is vittek.

Ildikó festi egyedi tányérjainkat, úgyhogy azonnal le is adtam neki a forró drótot és már be is indult az SOS egyedi tányér gyártó „szerkezet”. Ildi megújította mind a lánykérős, mind a babavárós tányérjainkat is, így most még szebbek lettek, mint valaha!

Február 13-án minden másodperc egy órának tűnt, amíg végül a menyasszony elfogyasztotta a desszert nagy részét a tányérról és feltűnt alatta az egyértelmű kérdés: „Leszel a feleségem?”. A meglepetés olyan jól sikerült, hogy a szomszéd asztal meg is megkönnyezte ezt a különleges lánykérést és azonnal egy üveg borral lepte meg a kedves párt.

Köszönjük, hogy részese lehettünk ennek az örömteli pillanatnak! 

 – Kiss Linda | Értékesítési igazgató –