www.szizi.hu

Mostantól fogva – egy nagy egymásra találásnak köszönhetően – mesés tányérokon érkeznek nálunk a gyerek menük finomságai. 

Canesi Ildikó, a @mesetanyer megálmodója szinte szóról szóra ugyanúgy gondolkodik az étkezés varázslatáról, mint mi magunk. Azt tűzte ki célul, hogy a család és gyerekek számára minden nap öröm legyen asztalhoz ülni.

„Számomra nagyon fontos a szép terítés, a közös étkezések jó hangulata, és az általam festett porcelánokkal hozzájárulhatok ahhoz, hogy ezt mindenki megvalósíthassa otthon. Olasz családomban a szépen megterített asztal tradíció, a mindennapi ételeket is megtiszteljük azzal, hogy szép tányérokban tálaljuk és fogyasztjuk el őket. Ehhez járulok hozzá a színes, vidám, strapabíró étkészleteimmel. ” 

Mostantól a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA kis vendégei Ildi csodás, cicás és bogárkás tányérjaiban kapják rendelésüket.  Lehet nézegetni, addig enni, hogy felbukkanjon a tányér alján a minta, bogarakat és cicákat számolgatni….ééés ami a ráadás, a tányérokhoz mese is jár! És ezt imádjuk!

Egyelőre a cicás mesét tudjátok a gyerekeknek felolvasni amíg rendelésetekre vártok. Hamarosan érkezik a bogárkás is, ne maradjatok le arról sem!

Hogy ez hogy néz ki a gyakorlatban?

?‍?Kiválasztjátok a finomságokat étlapunkról magatoknak és a gyerekeknek is kedvükre valót séfünk által gyerekeknek összeállított menüből.

? Rendelés után felszolgálóink kihozzák nektek a mesét, amit várakozás közben fel tudtok olvasni a gyerekeknek. Egy külön lapon színezőt is kaptok a meséhez.

?️ Majd megérkeznek a várva várt fogások

✨…és csodák-csodája, a gyerekek tányérján ugyanazok a mesés figurák köszönnek vissza, akikkel korábban már a mese olvasásakor találkoztak és akiket színezgettek.

Mi ez, ha nem pozitív motiváció arra, hogy mielőbb kiürüljön a tányér? ❤️

Többször leírtuk már, hogy mi nem csak gyerek- és családbarát étterem szeretnénk lenni, hanem meg is akarjuk ezt tölteni értékekkel, élményekkel. Így indult el nemrég a YOUnik Gyerekstúdióval közös „Őrölt” Kaland játékunk, aminek szintén az a célja, hogy a közös étkezést élménnyé varázsolja és a gyerekeket már kicsi koruktól arra tanítsa meg, hogy milyen jó és vidámsággal teli az, ha együtt ülünk az asztalnál és közben akár játszunk is valami odaillőt. Most pedig a @mesetanyer-okkal és a hozzájuk érkező, felolvasható mesékkel tovább erősítjük ezt a közös élményt és segítjük a szülőket ebben a szép, de néha nehéz küldetésben.