Kik vagyunk és miért indítottuk el az Élmény-Csere Programot?

Az ötlet magja a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA kreatív vezetői csapatának fejéből pattant ki, akik folyamatosan új megoldásokat keresnek mindenre, innoválnak és rugalmasan alkalmazkodnak a gyorsan változó világhoz. Csak néhány kritériumnak kell ahhoz teljesülnie, hogy egy ötlet testet ölthessen. Legyen trendteremtő, hiteles, innovatív, közösség építő és teremtsen értéket. Ez az ötlet azonnal átment az összes rostán.

A legfontosabbnak a csapatunk munkájának elismerését tartjuk, így tört ránk 2021. nyarán, hogy nagyon szívesen adnánk az elismerő szavakon és kedves figyelmességeken túl többet is munkatársainknak:

 • tanulmányi kirándulás és oktatás, fejlődés lehetőségét (egyszerűen csak elmenni, megnézni mások hogyan csinálják, új, más, szemléletet megismerni, inspirálódni)

 • kikapcsolódási lehetőséget, hogy ténylegesen pihenhessenek (főleg mostanában, hogy általános erőforrás hiánnyal küzdünk sokan, illetve a kiégés általános problémává kezd válni, amivel nekünk, cégvezetőknek kiemelten fontos foglalkoznunk)

 • csapatépítési lehetőséget, ahol igazán felhőtlenül együtt lehetünk és megünnepelhetjük a sikereinket, beszélgethetünk, kikapcsolódhatunk együtt

Ott tartunk most, hogy 2021. novemberében útjára indítottuk a kezdeményezésünket és várjuk azokat a vendéglátásban, idegenforgalomban tevékenykedő cégeket a programba, akik velünk hasonlóan gondolkoznak és szívesen ajánlanának fel élményt saját szolgáltatásaikból más cégek munkatársainak, csapatainak azért, hogy aztán cserébe ők is hasonló minőségű és értékű élményt kaphassanak, amit majd kiválasztott munkatársaik élvezhetnek.

Kiknek szól az Élmény-Csere Program?

Minden vendéglátásban és idegenforgalomban tevékenykedő vállalkozásnak, cégnek, csapatnak – vagy másnak, aki szívesen áll az ügy mellé – akik hisznek abban, hogy:

 • a közösségépítés ma az egyik legfontosabb feladatunk

 • az elismerés a legerősebb motiváció

 • az élmény és kikapcsolódás felértékelődött és ez az, amivel motiválni és csapatot építeni lehet
 • emberség, törődés és megbecsülés…hosszú távon ezek az értékek tartják össze a csapatot

 • a pozitív kommunikáció és motiváció az, ami a csapatokat megerősíti

 

 

Mi az Élmény-Csere Program célja?

Egy olyan közösség kialakítása, ahol az élmény-csere az alap „fizetőeszköz”. Mindannyian hasonló helyzetben vagyunk az elmúlt időszak nehézségei miatt, de mindannyian meg tudjuk osztani egymással azt, amink van. Ha ezeket elcseréljük és a csere szolgáltatásokat motivációra, elismerésünk jeléül tudjuk cégünkön belül felhasználni, akkor ezzel mindannyian nyerünk. Egy szép jövőben, ha ezt minél többen és rendszeresen tudjuk megtenni, akkor garantáltan vidámabb, kipihentebb, lelkesebb és motiváltabb csapatokat tudunk építeni. Mindannyian, egymás segítségével.

Úgy szeretnénk segítséget nyújtani egymásnak a szakmán belül, hogy közben hitelesek tudjunk maradni és a programban résztvevő cégek munkatársai büszkék lehessenek arra, hogy olyan helyen dolgoznak, ahol megbecsülik és értékelik a munkájukat. Fontosnak tartjuk, hogy a program minden résztvevője érezze, hogy egy nagyobb, közösségi összefogás részese és ez erőt adjon a hétköznapokban. Példát szeretnénk mutatni az összefogás erejéről, a pozitív erők egybekovácsolásának mindent elsöprő erejéről.

Fő céljaink:

 • „Adjunk élményt az embereknek, akik nap, mint nap élményt adnak másoknak!”

 • értékarányosság

 • minőségért minőséget adunk, kapunk cserébe

 

 

Hogy működik az Élmény-Csere Program?

A működés nagyon egyszerű: ezen a felületen találhatjátok azokat a cégeket, akik nyitottak arra, hogy részt vegyenek a programban. Szeretnének adni és cserébe kapni is olyan szolgáltatást, amit aztán a cégen belül, a saját motivációs programjuk alapján kiválasztott munkatárs jutalma lehet.

Ez azt jelenti, hogy ha TE, mint munkáltató élményt adnál pl. a hónap, évszak, év stb. dolgozójának vagy csapatának, akkor itt közvetlenül böngészhetsz azok között, akik szívesen cserebélnek.

Tehát nem kell hosszasan gondolkozni és keresgélni a partnereket, itt csak olyanok gyülekeznek, akik nyitottak az együttműködésre és várják a jelentkezésedet.

A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA weboldalán létrehozott Élmény-Csere Program menüpont alatt gyűlnek a felajánlások egységesen, képpel, bemutatkozással és a kapcsolattartó megadásával. Fontos információként azt is feltüntetjük, hogy mik azok az időszakok, amikor az adott hely nem tud fogadni Élmény-Csere Programban résztvevőket (pl. ünnepek, borászoknál szüret stb.).

Az alábbi kategóriákban várjuk a jelentkezéseket:

 • éttermek

 • szállások

 • italkóstolók

 • csapatépítők

 • wellness programok

 • céges bulik

 • szakmai tapasztalatcsere

 • egyéb

Felmerül benned kérdés, ami előrébb vinné az ügyet? Örömmel látjuk! Írj nekünk!