Avagy spárga, csirág, nyúlárnyék a tányéron.

Megismerjük a zöldségek királynőjének fajtáit, majd gratinírozunk, posírozunk, legírozunk, pontosabban kipróbáljuk, hogyan a legfinomabb a spárga.

Workshop és aktív főzőprogram Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan Tóni Kultúrkonyha tulajdonosával.

2022. május 13-án, pénteken 18.00-21.00 óra között újra élményfőzős workshop éttermünkben és most ezen a fantasztikus tavaszi alapanyagon, a spárgán a fókusz.

Kipróbálunk recepteket – rengeteg ízzel ismerkedünk meg…

👩‍🍳 és miközben elsajátítjuk a műfogásokat
👌 remekül érezzük magunkat.

Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több ételt mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.

Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.

VENDÉGVÁRÓ finger food FALATOK:

📌 Sült zöldségtatár
📌 Spárgakrém fekete kenyéren
📌 Tavaszi saláta friss zöldségekkel, vinegrette és joghurtos öntet
📌 Házi kuláré kolbász és házi sajtok gyümölcsökkel

Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).

Létszám: legfeljebb 20 fő.

ÁR: 12 500 Ft/fő vacsorával és alkoholmentes italokkal (az ár tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).

Ne várakozz, foglald le helyed és hozd el egy barátodat is!

JEGYVÁSÁRLÁS

Az eseményt emeleti rendezvénytermünkben – az aktuális COVID előírásoknak megfelelően – tartjuk meg, fokozatosan ügyelve a biztonságos szórakozás feltételeinek betartására.