Avagy spárga, csirág, nyúlárnyék a tányéron.
Megismerjük a zöldségek királynőjének fajtáit, majd gratinírozunk, posírozunk, legírozunk, pontosabban kipróbáljuk, hogyan a legfinomabb a spárga.
Workshop és aktív főzőprogram Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan Tóni Kultúrkonyha tulajdonosával.
2022. május 13-án, pénteken 18.00-21.00 óra között újra élményfőzős workshop éttermünkben és most ezen a fantasztikus tavaszi alapanyagon, a spárgán a fókusz.
Kipróbálunk recepteket – rengeteg ízzel ismerkedünk meg…
és miközben elsajátítjuk a műfogásokat
remekül érezzük magunkat.
Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több ételt mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.
Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.
VENDÉGVÁRÓ finger food FALATOK:
Sült zöldségtatár
Spárgakrém fekete kenyéren
Tavaszi saláta friss zöldségekkel, vinegrette és joghurtos öntet
Házi kuláré kolbász és házi sajtok gyümölcsökkel
Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).
Létszám: legfeljebb 20 fő.
ÁR: 12 500 Ft/fő vacsorával és alkoholmentes italokkal (az ár tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).
Ne várakozz, foglald le helyed és hozd el egy barátodat is!
Az eseményt emeleti rendezvénytermünkben – az aktuális COVID előírásoknak megfelelően – tartjuk meg, fokozatosan ügyelve a biztonságos szórakozás feltételeinek betartására.