Éééééés igen! Megszületett az első, igazi, hamisítatlan, csak nekünk íródott Kalandor program a YOUnik Gyereksarok jóvoltából –  az „Őrölt” Kaland.

Találjátok ki, hogy mi lehet a témája! Annyit elárulunk, hogy az épülettel kapcsolatos ?. Igazán szívvel-lélekkel készült és alig várjuk, hogy minél többen próbáljátok ki.

Mostantól ebédhez, vacsorához egy asztal mellett játszható programot is rendelhettek, ami egy kaland-sorozaton vezet végig titeket. A játék célja egyszerű: közös, minőségi időtöltés az egész családnak! Így lesz kerek a Katlan Tóni élmény!

A végén a jól megérdemelt jutalmatokat haza is vihetitek, úgyhogy kalandra fel!

Van egy titokzatos lény, akit úgy hívnak A Kalandor….aki mindig barangol. Senki sem tudja, hogy kicsoda. Senki sem látta még. De az biztos, hogy levélben küldött, igazi, képzelet-szülte kalandokkal lepi meg váratlanul a gyerekeket, akik azonnal varázs-világban érzik magukat a levél olvasása közben.

A YOUnik Gyereksarok csapatát megihlette a régi gőzmalom szelleme és elkészült egy igazán katlantónis „Őrölt” Kaland. Egy rendhagyó, beszélgetős, nevetős, közös családi élmény! Kíváncsiak vagytok?

Kérjétek az Őrölt Kalandot felszolgálóinktól!