#katlantonievolucioja

Amúgy most is éppen több, nagyobb projektünk van a háttérben és az előtérben is. Az egyik egy olyan, ami nagyon látványos és pillanatokon belül ti is részesei lehettek. Összefogtunk a PajtaKult csapatával és a segítségükkel olyan produkciókat hozunk el nektek a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA falai közé, amit imádni fogtok! A kiválasztásban ti is rengeteget segítettetek. Megírtátok. Meg is lett az eredménye ?. Alig várjuk!

A másik pedig szintén itt van a küszöbünkön, de ez kifelé láthatatlan marad. Olyan belső, háttértámogató alkalmazás bevezetésébe fogtunk, ami egyben egy kísérlet is. Mondhatni világméretű…de a dilemma mindenképpen az: Hogyan vonhatók be az élvonalbeli dolgozók a céges kommunikációba, rendszerekbe és hogyan teszik a modern alkalmazások hatékonyabbá a működést, egyszerűbbé a bonyolultat.

Tehát kísérleti nyuszik leszünk és meglátjuk, hogy hogyan jövünk ki belőle. Hogyan lesz arra anyagi forrásunk, hogy a bevezetést megkezdjük? Hogyan küzdünk majd meg a bevezetéssel? Hogyan veszik majd a munkatársak ezt az a kanyart? Lesz-e olyan a csapatban, aki még sosem használt okos telefont és nem is akar. Mit kezdünk mi ezzel? Hát, ezekre a kérdésekre még mi sem tudjuk a pontos választ, de ígérjük, hogy megosztjuk itt veletek. Nem titkoljuk majd sem a nehézségeket, sem a sikereket. Kalandra fel, tartsatok velünk!

#katlantonikulturkonyha #izgalmasansokszinu #hiteles #tartalmas #trendteremto #umami