Fotós: Veres Anita

UPDATE: A KONCERT BETELT!

Palya Bea a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA falai közt zenél még idén, december 28-án. Kell ennél tökéletesebb karácsonyi ajándék?

2021. december 28-án, kedden 18.00 órától hangulatos klubkoncerttel várja a rajongókat Katlan Tóni KULTÚRKONYHA, Veresegyházon. Hogy az este komplett élmény legyen, Décsi Botond séfünk – csapatával karöltve  – a varázslatos előadást nagyszerű, négy fogásos büféasztalos menüvel kíséri.

A koncertről nem hiányozhatnak Bea legsikeresebb és legfontosabb dalai az elmúlt évekből, így a legnagyobb Youtube nézettséget elért Szabadon, a közönséget transzba ejtő Suttognak a vének, a magával ragadó Szaladós, az újrakezdés himnusza, a Hazatalálok én, a virtuóz hálaének, a Volt szeretőm, a női ősöket egybeterelő Hívlak téged vagy épp a táncra hívó Egész nap. De olyan slágerek is helyet kapnak, mint a Hoppá vagy a Stop és a születőben lévő új, életet ünneplő dalok is folyamatosan kerülnek be a repertoárba. A trió felállás ereje a még fokozottabb egymásra hangoltságban és figyelésben van: a koncentrált együtt-játéknak köszönhetően nagyobb teret kap az improvizáció és a játékos kísérletezés, de a közönség is gyakrabban kerül bevonásra.

A koncerten közreműködik

Palya Bea – ének, tapan, kézi dob, kanna, shakerek
Lisztes Jenő – cimbalom
Orbán György – nagybőgő

Az előadásra szóló jegy és vacsora ára 8 500 Ft. Italok helyben vásárolhatóak.

A program a #PajtaKult szervezésében érkezik hozzánk. 

Program

17.30 kapunyitás

18:00 koncert első része

19.30-21.00 vacsora