SZÁMUNKRA A LEGFONTOSABB AZ, HOGY A VENDÉGLÁTÁSSAL VALÓDI ÉLMÉNYT, TARTALMAT ÉS KULTÚRÁT ADJUNK

Az igazi vendéglátás egy rendezvény alapos átgondolásával kezdődik, a helyszín és az igények pontos felmérésével, a gondos előkészítéssel, a szezonális alapanyagok beszerzésével, az esemény részletes megtervezésével folytatódik. Csak ezután jöhet, ami már a vendégek számára is látható: különleges menüsor, profi felszolgálás, tökéletes, észrevétlen koordináció. Ez mind a munkánk része és a munkánk minden részét imádjuk. Csapatunk tagjainak a vendéglátás hivatás, feladatainkba szívünket és szakmai tudásunk legjavát adjuk.

A sikert elégedett mosolyokban mérjük és azon dolgozunk, hogy ügyfeleink és vendégeik számára rendezvényük arról szóljon, amiről szólnia kell, a vendéglátást pedig nyugodtan ránk bízhatják, bárhol is legyünk az országban.

Szeretjük a kihívásokat, szívesen valósítunk meg izgalmas, új ötleteket és mi is örömmel javaslunk egyedi megoldásokat. A fogások, azok tálalása, a terítés, a díszletek ajánlatainkban minden esetben az esemény koncepciójához illeszkednek. Az ételek veresegyházi konyhánkban vagy frissen, helyben, látványkonyhában készülnek.

Garantáljuk, hogy

  • az ételeink kifogástalan minőségűek, az adagok bőségesek,

  • minőségi, hazai és friss alapanyagokból készítünk mindent,

  • a rendezvényén megfelelő számú, figyelmes és kedves személyzet gondoskodik a vendégek maradéktalan kiszolgálásáról,

  • egyedi megjelenésünkkel, minőségi étkészleteinkkel különleges hangulatot teremtünk,

  • nem várt probléma esetén segítünk a gyors és hatékony megoldás megtalálásában.

Kérdésetek van? Ajánlatot kérnétek? Keresitek még a tökéletes helyszínt? Vagy szeretnétek egyet közösen ötletelni? Linda örömmel segít nektek és válaszol minden kérdésetekre! Keressétek bátran!