
SZÁMUNKRA A LEGFONTOSABB AZ, HOGY A VENDÉGLÁTÁSSAL VALÓDI ÉLMÉNYT, TARTALMAT ÉS KULTÚRÁT ADJUNK
Az igazi vendéglátás egy rendezvény alapos átgondolásával kezdődik, a helyszín és az igények pontos felmérésével, a gondos előkészítéssel, a szezonális alapanyagok beszerzésével, az esemény részletes megtervezésével folytatódik. Csak ezután jöhet, ami már a vendégek számára is látható: különleges menüsor, profi felszolgálás, tökéletes, észrevétlen koordináció. Ez mind a munkánk része és a munkánk minden részét imádjuk. Csapatunk tagjainak a vendéglátás hivatás, feladatainkba szívünket és szakmai tudásunk legjavát adjuk.
A sikert elégedett mosolyokban mérjük és azon dolgozunk, hogy ügyfeleink és vendégeik számára rendezvényük arról szóljon, amiről szólnia kell, a vendéglátást pedig nyugodtan ránk bízhatják, bárhol is legyünk az országban.
Szeretjük a kihívásokat, szívesen valósítunk meg izgalmas, új ötleteket és mi is örömmel javaslunk egyedi megoldásokat. A fogások, azok tálalása, a terítés, a díszletek ajánlatainkban minden esetben az esemény koncepciójához illeszkednek. Az ételek veresegyházi konyhánkban vagy frissen, helyben, látványkonyhában készülnek.
Garantáljuk, hogy
-
az ételeink kifogástalan minőségűek, az adagok bőségesek,
-
minőségi, hazai és friss alapanyagokból készítünk mindent,
-
a rendezvényén megfelelő számú, figyelmes és kedves személyzet gondoskodik a vendégek maradéktalan kiszolgálásáról,
-
egyedi megjelenésünkkel, minőségi étkészleteinkkel különleges hangulatot teremtünk,
-
nem várt probléma esetén segítünk a gyors és hatékony megoldás megtalálásában.