A Katlan Tóni Jótékonysági Nagykövete és egyik séf-helyettese. Mit is mondhatnánk, Facebook oldalunk egyik sztárja, csak úgy dőltek a szívecskék, amikor kikerült a képe?. Lelkesedése, fejlődni akarása példa értékű, nem véletlenül lépett elő nemrég helyettessé. Tóni mindig azt mondja, hogy Zorko a rock ’n roll a konyhán. Ezt még nem tudjuk pontosan, hogy mit jelent, de nagyon jól hangzik és biztosan találó is.

Kedvenc állata a polip! Hát igen, mi más?:-)

Minden zenei műfajban megtalálja a neki valót, de a drum&bass a kedvence. Rengeteg kedvenc filmje van, szeret mozizni, de örök favorit a Star Wars. Barátaival sok időt tölt, buliznak, tárasoznak, filmeznek.

Legkedvencebb könyve Stephen Kingtől a Kedvencek temetője.

Ami Zorko erőssége saját bevallása szerint a probléma- és stressz kezelés. Szívesen megtanulna zenét szerkeszteni és fotózni.

Hogy melyik a kedvenc évszaka? Ő is az #izgalmasansokszinu elv szerint, mindenben megtalálja a szépséget. Nyáron a fesztiválokat, szabadtéri éjszakázásokat a barátokkal, ősszel a gyönyörű, sárga leveleket, tavasszal a virágzást….a télben meg a havat szeretné a legjobban, de az mostanában sajnos nincs, úgyhogy még a tél kapcsán Zorko próbálja megtalálni a további szépségeket, majd beszámolunk róla, ha sikerült neki?.

„A munkámban a pörgést, változatosságot és az alkotást szeretem a legjobban. Mindegyik nap más, mindig van valami új, mindig minden nap tanulok valamit. Eleinte csak egy kósza ötlet volt, hogy szakács legyek. Akkor szerettem meg, amikor már benne voltam. A Katlan Tóninál próbálok fejlődni, mindenben részt venni, mindent tudni, hogy amikor a kollégák hozzám fordulnak tudjak nekik segíteni.”

Zorko nemrég lett séf-helyettes nálunk. Úgy érzi, hogy talán ez eddigi élete legnagyobb kihívása.

És, hogy mi volt élete legjobb döntése? „Amikor változtattam a hozzáállásomon és az életszemléletemen”.

Séf-helyettesünk elárult magáról egy rendhagyó dolgot, amit úgy érezzük érdemes tőle idézni: „Néha elhiszem, hogy tudok énekelni. Aztán rájövök, hogy az nem az én hangom, hanem csak a zene, amit hallgatok.” – hát igen….tipikus „zorkos” beszólás. És hányan vagyunk még így ezzel! ?