Szuper programmal készülünk nektek a Malomban július 23-án (csütörtök), ugyanis Pindroch Csaba eljön Katlan Tónihoz egy estére és színházzá varázsolja az éttermet!

Sebestyén Elemér: „Segítség megnősültem!” című, 75 perces, egyszemélyes vígjátékával készül nekünk erre a szuper estére, amit egy fantasztikus Katlanos vacsora előz meg!

Azt tudni kell, hogy Csaba nem először jár nálunk, hiszen nagy örömünkre visszajáró vendégként üdvözölhetjük időről időre az étteremben. Ez már önmagában is hatalmas boldogság nekünk, de elmondhatjuk, hogy már tiszteletbeli szakácsként is járt nálunk és együtt főzött a kollégákkal, nem is egy alkalommal. Most viszont kivételesen nem főz, azt ránk hagyta, viszont egy zseniális darabbal szórakoztat majd bennünket!

Az előadás előtt büféasztalos vacsorával várunk titeket az étteremben 17.30 -19.30 között, ahol 4 előételből 3 főételből és 2 desszertből álló büféasztalos menüből vacsorázhattok majd, akár minden ételt végigkóstolhattok, ha bírjátok! ? Érkezés tetszés szerint.

Az előadás 20:00-kor kezdődik.

Ár: 8 500 Ft/fő, ami magába foglalja az ételek és a jegy árát is!

A jegyeket a Tixa oldalán ITT tudjátok megvásárolni!

Kérdés esetén a részletekről érdeklődhettek Lindánál: +36 20 9225-006

Várunk titeket szeretettel!

Katlan Tóni Csapata