HANGULATOS RENDEZVÉNYEK, GONDOSKODÓ VENDÉGLÁTÁS,  EXTRÉM WORKSHOPOK ÉS CSAPATÉPÍTŐK OTTHONA EZ A KÜLÖNLEGES ÉPÜLET ÉS MALOMKERT

Veresegyházon, a fővárostól mindössze 20 kilométerre áll egy 100 éves, régi gőzmalom épület, ami lassan 10 éve ad otthont éttermünknek, a Katlan Tóni KULTÚRKONYHÁNAK. Letisztult, természetes és hangulatos belső terével ideális helyszínt kínál családi ünnepeknek, baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, üzleti találkozóknak, kisebb konferenciáknak 20-130 főig.

Részesei voltunk különleges kulturális eseményeknek, lemezbemutatóknak, kiállításoknak, színházi előadásoknak, koncerteknek, vetítéseknek, felolvasóesteknek, táncháznak, gyerek- és felnőtt programoknak. Főztünk a teraszon nyáron, forralt boroztunk télen. Sütöttünk malacot, készítettünk piknik csomagot. Rengeteg megható esemény zajlott a szemünk előtt, szülinapok, osztálytalálkozók, esküvők, keresztelők, gyerekzsúrok, házassági évfordulók.

Tágas rendezvénytermünk tökéletes helyszíne céges eseményeknek, partiknak, vacsoráknak, workshopoknak és konferenciáknak egyaránt. 

A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA egyszerre elegáns és otthonos, vendégeinket minőségi alapanyagokból készült ételekkel, italokkal várjuk, személyre, rendezvényre szabott menüajánlattal készülünk. A rendezvények sikeréhez személyzetünk észrevétlenül próbál hozzájárulni szép terítéssel, gördülékeny felszolgálással, minden részletre odafigyelünk.

Van egy csodás kertünk is, úgy hívjuk, a MalomKert. Nyáron ez egy közösségi tér, amit előszeretettel foglalnak le cégek és kisebb-nagyobb társaságok is csapatépítésre, lazább események megünneplésére. Miért ne ünnepelnéd nálunk egy projekted sikeres lezárását kötetlen hangulatban? Vagy gyere hozzánk és csapatépítőre…építsétek meg együtt cégetek saját grill hordóját, az Ugly Drum Smokert, logozzátok és készítsétek el rajta egyből a finomságokat! És ha úgy tetszik, akkor még különleges teraszunk egyik konténere is a tiétek lehet egy megbeszélésre. Legyen saját színházi előadásotok nálunk az emeleten és aztán egyetek-igyatok-beszélgessetek egy jót nálunk!

De más tippünk is van, ha kikapcsolódásra vágytok és már unjátok a szokásos köröket.

Vannak még ötleteink, szívesen megosztjuk veletek! Találjuk ki együtt, hogyan kerül a rendezvényetekben a wow! faktor, amit senki sem felejt!

Az emeleten külön rendezvényterem, nagyobb létszám esetén a teljes étterem is bérelhető. 

Érdekelne, hogy milyen vendéglátással készülünk nektek? Megnézhetitek ITT a helyszíni vendéglátás kapcsán elképzeléseinket. Egy kis ízelítő az #izgalmasansokszinu kínálatunkból.

Rendezvényeddel kapcsolatban keresd Lindát bátran!

 

 

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobil: +36 20 315 2222

vendéglő étterem ajánlatkérés

Rendezvény bárhol máshol, ahol megálmodtátok:

catering