Házon kívülre vinnéd céges megbeszélésedet? Kell egy szuper hely, ahol vendégül láthatod partnereidet? Konferenciát szervezel és rendhagyó helyszínt keresel hozzá? Akkor jó helyen jársz!

Veresegyházon, a fővárostól mindössze 20 kilométerre található a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA. Az étteremben olyan receptekkel dolgozunk, amiknek története van, olyan alapanyagokkal, amiket a legnagyobb szakértelemmel gondoznak. Szeretettel készítünk minden ételt és italt és szeretettel is tálaljuk.

Éttermünk romantikáját az adja, hogy egy régi gőzmalom épülete ad otthont nekünk. Letisztult, természetes, hangulatos belső tereink ideálisak családi ünnepeknek, baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, üzleti eseményeknek, találkozóknak, kisebb konferenciáknak.

Az emeleten külön rendezvényterem várja vendégeinket, nagyobb létszám esetén a teljes étterem is bérelhető.

Emeleti rendezvénytermünk, mely egy kisebb és egy nagyobb teremből áll, max. 60 főig nyújt lehetőséget széksoros elrendezésben meeting lebonyolítására, de kisebb létszámú megbeszéléseket is örömmel vállalunk. A tér többféle módon berendezhető; akár asztalok köré szeretnének ülni, akár előadás formájában legyen berendezve a terem – bármi megoldható.

A projektor használatot a bérleti díj tartalmazza, termünk légkondicionált. Dohányzás a kertben lehetséges.

A meeting szünetekben biztosított vendéglátást a terembe, büféasztalokra készítjük fel, míg az ebéd akár elfogyasztható egy térben a megbeszéléssel (létszám függvényében) vagy akár földszinti éttermünkben, jó idő esetén teraszunkon is megoldható.

A gondoskodás a szuper erőnk. Minden apró részletre odafigyelünk, kollégáink pedig észrevétlenül munkálkodnak a háttérben és dolgoznak azon, hogy minden apró részletet összeálljon, ami egy tökéletes rendezvényhez kell. Szép terítés, gördülékeny felszolgálás, állandó, rugalmas rendelkezésre állás.

  • az ételeink kifogástalan minőségűek

  • minőségi, hazai és friss alapanyagokból készülnek

  • egyedi megjelenésünkkel, minőségi étkészleteinkkel különleges hangulatot teremtünk

  • bármilyen felmerülő igényt gyorsan, pontosan megoldunk.

Linda várja a jelentkezéseteket!

 

VÁLASSZATOK KEDVETEKRE! HA PEDIG MÁS ELKÉPZELÉSETEK VAN, OSSZÁTOK MEG VELÜNK BÁTRAN!