Tina a Katlan Tóni egyik teremfőnöke, tehetsége és persze arról is híres, hogy ő a Malom Tündére. Ez önmagáért beszél. Igazi tündér, aki a felszolgáló csapatunk legrégebbi és oszlopos tagja. Ő is egyike azoknak, akik nélkül most nem lennénk itt. Igazi szívvel-lélekkel ember, aki odafigyel a részletekre és keresi a munkát. Folyamatosan figyel, mindig többet vállal és állandóan fejlődni akar. Nagyon szeretjük, hogy itt van velünk és hálásak vagyunk a kitartásáért (nem kis túlzás, hogy tűzön-vízen át itt volt velünk, mellettünk).

Van egy kutyája, Masnika, akinek a születésénél is ott volt és imádják egymást. Képzeljétek, Tina odavan a mulatós zenéért, attól mindig jó kedve lesz.

Kedvenc filmje a Csúcshatás, de mostanában rászokott a mexikói szappanoperákra és imádja Juan-Migelt😊. Szívesen olvassa a Titok könyv sorozatot és hisz a vonzás törvényében.

Kedvenc étele – amit bármikor megeszik – a rántott velő és a csülök, de a jó körömpörköltet sem veti meg.

Könnyen feltalálja magát és kitartó. Ráadásul a halpucolásban is erős.

Nagyon szívesen megtanulna autót szerelni és szokott is segíteni autószerelő párjának. Szabadidejében sokat kreatívkodik, asztaldíszeket, kopogtatókat készít és képzeljétek, a pelenkatorta készítésében is szuper!

Egyszóval Tina egy igazi különlegesség. Nekünk meg olyan szívmelengető hallani, hogy anyukája mennyire büszke arra, hogy a lánya(i) nálunk dolgozik(nak) (mert nem csak Tina, hanem testvére, Reni is segít nálunk hétvégente a pultban, de ezt majd Reni részénél olvashatjátok – a szerk. megjegyzése). Köszönjük Ági a dicsérő szavakat, nagyon örülünk nektek!

A kedvenc évszaka a tavasz, szereti a kellemes időjárást és a virágzó fákat, bokrokat és az ilyenkor terjengő finom illatot.

És hogy miért ezt a szakmát választotta? „Nagyon szerettem mindig az éttermeket. Legjobban azt szeretem a munkában nézni, ahogyan a vendég eszik és ízlik neki az étel. Életem legjobb döntése az volt, hogy beadtam az önéletrajzomat a Katlan Tónihoz.”

„Én vagyok a Malom Tündére és próbálok mindenkinek mindenben segíteni….és bocsi kedves kollégák, de az én kávémat szereti mindenki a legjobban!”. – hát igen…mit is mondhatnánk. Tina névjegyében nem véletlenül szerepel a tejhab kifejezés. A latte art mestere….azaz tündére😊.

Tináról is tudunk ám egy titkot, amit elárulhatunk nektek is az engedélyével. Nagyon szép énekhangja van. A papája zenész és mielőtt a vendéglátásban kezdett dolgozni, Tina sokat járt vele esküvőkre, rendezvényekre énekelni. Nagyon várjuk, hogy őt is halljuk egyszer végre énekelni…bár magában énekelgetni, dúdolgatni nagyon sokszor halljuk munka közben is, figyeljétek, hátha ti is meghalljátok egyszer😊.