Reni pultosként dolgozik nálunk. Diákként kezdett el segíteni nekünk és nagyon fiatal kora ellenére gyorsan beletanult a szakmába. Nagyon szeretjük, amikor velünk van a hétvégi forgatagban, nem mindenki tudja felvenni azt a ritmust, amit ez diktál. Jó érzés, hogy nálunk kezdte/kezdi a pályafutását és végig kísérhetjük ezen az úton. Testvére – Tina – által került hozzánk, így elmondhatjuk magunkról, hogy abban is különlegesek vagyunk, hogy egy csodás testvérpár dolgozik nálunk😊.

Reni kedvenc állata a kutya és a kaméleonokat is nagyon szereti. Az, hogy milyen zenét hallgat szívesen, naponta változik, de egy biztos, saját magát zene-függőnek tartja, mindig hallgat valamit.

Ha filmekről van szó, akkor a kedvence a Rekviem egy álomért, de igazból a zenefüggés mellett sorozatfüggése is van és most éppen az Euphoria a kedvence. A kedvenc évszaka a nyár.

Reni úgy érzi, hogy a legnagyobb erőssége mások meghallgatása, segítségnyújtás a problémákban és a megértés. Ezek után nem csoda, hogy nagyon szereti a pszichológiai témájú könyveket.

Szívesen megtanulna tetoválni és nagyon érdekli még  a pszichológia és a spiritulitás.

Anyukájától rengeteget tanul, egyébként együtt is élnek még. Nővére Tina, sok mindenben segíti őt.

Szabadidejében sok időt tölt barátaival, legjobb döntésének is azt tartja, hogy végül elment egy buliba, ahol velük megismerkedhetett😊.

Reniről kevesen tudják talán, de nagyon igyekszik környezettudatosan élni és az az álma, hogy egyszer majd zero-waste életmódot kövessen. Nagyon becsüljük ezt a törekvését, olyan jó látni, hogy a mai fiatalok egyre többen tartják ezt fontosnak és elkötelezettek is a téma iránt. Reni egyébként gyűjti a kupakokat is és időről-időre elviszi a posta előtti gyűjtőbe. Ez is nagyon szép gesztus, nagyon büszkék vagyunk rá emiatt is.

Reni a munkájáról: „Nagyon szeretek kávét főzni, italokat készíteni. 16 évesen dolgozni szerettem volna és nagyon jó lehetőségnek tartottam, hogy ide kerülhettem.”

„Tapasztalatot gyűjtök, mindig tanulok valami újat és új embereket ismerek meg.”

Hajrá Reni, mi veled vagyunk és várjuk a folytatást!:-)