#katlantonikulturkonyha #kozossegepites #motivacio #trendteremto #hiteles

Élmény-Csere Program a vendéglátásban és idegenforgalomban dolgozókért

„Adjunk élményt azoknak, akik nap-mint-nap élményt adnak másoknak!” 

2021. novemberében útjára indítottuk Élmény-Csere Programunkat, amihez várjuk a hasonló gondolkozású szakmabeliek csatlakozását. 

Mi nagyon szeretnénk élményt, pihenési, kikapcsolódási lehetőséget adni a munkatársainknak és keressük azokat, akik ezt szintén fontosnak tartják. Cseréljük el amink van és adjunk együtt olyan értéket a kollégáinknak, ami megfizethetetlen, motiváló és építő jellegű.

“Mindenki ugyanabban a cipőben jár akár vendéglátásról, akár idegenforgalomról van szó. Nagyon nehéz időszakon mentünk keresztül mindannyian és sokan vannak a csapatunkban, akik kitartottak mellettünk, velünk voltak jóban-rosszan egyaránt. Meg akartuk ezt hálálni nekik valahogy. Nagyon fontosnak tartjuk az elismerést, így nálunk van egy önszerveződő hónap dolgozója választás, ahol a célunk, hogy a kiemelt munkatársak elsősorban figyelmet kapjanak. Lessük egy hónapig a kívánságaikat, elejtett szavaikat, szokásaikat és aztán megajándékozzuk őket. Mindenkit máshogy. Na, nem valami nagy dologgal, mert azt most nem tehetjük meg. De mindenki kap valami személyes dolgot, amit szeret vagy egy gesztust, ami úgy érezzük sokat jelenthet neki. Éééés mindenki kap egy sorsjegyet, hátha….:-). Felmerült többször, hogy nagyon szívesen adnánk többet, értékben nagyobbat. De vajon ez hogyan lenne hiteles magunkkal és a többiekkel szemben? Ez a gondolatmenet vezetett oda, hogy megszületett az élmény-csere program gondolata. Cserélgessük egymás között, amink van és tegyünk jót egymással!” – Kőszegi Mariann, Katlan Tóni KULTÚRKONYHA | jövőkép igazgató.

Mi azzal szeretnénk hozzájárulni a közösség építéshez, hogy az oldalunkon létrehozott Élmény-Csere Program menüpont alatt, tematikusan gyűjtjük azokat a cégeket, akik szívesen csatlakoznak az ügyhöz. Így bárki, bármikor meglepné munkatársát vagy csapatát egy programmal, akkor itt tud nézelődni és egyszerűen felvenni a kapcsolatot a kiválasztott céggel.

Kiknek szól az Élmény-Csere Program, mi a célja és hogyan működik? KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Reméljük, hogy hamarosan nagyon sokan leszünk itt! Téged is szeretettel várunk!