Adrienn konyhai kisegítőként kezdett nálunk dolgozni, majd kiderült róla, hogy az igazi szerelme a kert és a természet. Mivel nekünk meg van egy csodás kertünk, ahol rengeteg a munka, így összekötöttük ezt a két dolgot, így most Adri felel azért, hogy rend és fegyelem legyen a MalomKertben, fűszerkert varázsolódjon a konyha udvarára és persze közben besegít a konyhai munkába is, amikor szükséges.

Adri nagyon szereti az állatokat, ló, delfin, kutya, sas, macska a kedvencei. Zenében is az #izgalmasansokszinuek táborát erősíti. Rock, komolyzene, latin és népzene is ott van az általa szeretettek között.

A kedvenc filmje az Örök kaland, a Szelíd motorosok és a Hair. Legkedvencebb könyvei pedig a Biblia, Katedrális és a Zen és a motorkerékpár ápolás művészete. Pont ilyen sorrendben?.

Az étel, amit annyira szeret, hogy bármikor megeszik a tárkonyos vaddisznó leves, tatár bifsztek, vinetta.

Nagyon sokat tanul a gyerekeitől, az idősektől és a munkatársaitól.

Adri szerint a saját szuperereje a szervezésben, kerttervezésben, kommunikációban és üzletkötésben rejlik.

Szívesen megtanulna angolul, németül és érdekli a japán és keleti konyha.

Minden évszakot szeret, szabadidejében tanul, kertészkedik, alkot (rajzol, fest, zenél…mert képzeljétek, Adri hegedűn és citerán is játszik!).

Négy csodás gyermek édesanyja, két testvére van és saját édesanyja és édesapja nagyon nagy hatással volt az életére. Legjobb döntésének is a családot tartja.

Élete legnagyobb kihívása az volt, amikor üzletvezetői pozícióba került egy munkahelyen, vagy amikor előadást kellett tartania egy másik helyen és amikor 1990-ben részt vett az Országos Díjugrató Bajnokságon.

Adri a munkája kapcsán elmondta, hogy „A konyhában a dinamikát, a kertben a változatosságot, az életben a változást szeretem. Sokszínűség, mozgalmasság, szépség, harmónia, illatok, textúrák, színek.”

„A kertészkedés a nagy szerelmem, mindent rendben szeretnék tudni. Úgy akarok dolgozni, ahogyan kell. Szívvel-lélekkel.”.

Megtudtunk Adriról egy rendhagyó dolgot is, amit kevesen tudnak róla. Gregoriánt énekelt élőben a Kossuth Rádióban 14 évesen és elsőhegedűs volt a szimfonikus zenekarban Gödöllőn.

Hát, ezt utánozza bárki! #izgalmasansokszinu #vagany #umami:-)