Imádjuk az esküvőket. Több szálon is kötődünk ehhez a témához és szeretjük látni a boldog párokat és a vidáman ünneplő násznépet. Persze szerencsésnek is nevezhetjük, hogy ilyen környezetben van az éttermünk, de az igazság az, hogy ez nem a szerencse, hanem Tóni víziójának megvalósulása. Amikor 9 éve beköltöztünk, akkor még senki sem mondta volna meg, hogy ilyen csodás, intim kertünk, konténerekből álmodott, hangulatos teraszunk és a rusztikus-modern elemek vegyítéséből összeállított belső tereink lesznek. Imádjuk az épület minden porcikáját és a nálunk házasodók is pont így éreznek.

Most még nem jöhettek el hozzánk, hogy Linda végigvigyen a házon és megmutassa nektek a rendezvénytermet és az épület minden rejtett zugát. De addig is bekukkanthattok hozzánk 3D videónk segítségével ITT!

Vagy meghallgathatjátok, hogy miről beszélget Tóni és Linda az idei esküvők kapcsán ITT, sőt Emőke és Zoltán is elmeséli, hogy milyen volt nálunk tavaly az esküvőjük!

És ha esküvőre készültök, akkor írjatok bátran Lindának, aki biztos, hogy a távolból is szívvel lélekkel segít majd nektek és elmondja milyen rugalmas feltételekkel működött az esküvős üzletágunk pandémián innen és túl egyaránt:-).