Szeretettel várunk titeket szeptemberi programjainkon!

Szeptember 11-én (pénteken) debütál kertmozi programunk, amit ugyan nyárra terveztük, de mostanra valósult meg. Lehet, hogy csak egy-két főpróbát tarthatunk most így szeptemberben, de ígérjük, hogy ha szeretitek, akkor jövő nyáron gőzerővel dübörög majd a Katlan Tóni Kertmozija jobbnál jobb filmekkel, finom ételekkel, hideg sörrel, frissítő limonádéval és fröccsel:-)

A moziba a belépés ingyenes, a helyfoglalás érkezési sorrendben. A kezdés időpontja 19.30 és a film, amit elsőre vetítünk az stílszerűen A Séf. Fogadjátok szeretettel!

 

Szeptember 20-án újra kutya-gazdi fotózás a Malomban Petivel és Andival, a www.vizslafotozas.hu csodás fotósaival. A hangulat garantált, a csodás képek szintén.Itt tudtok regisztrálni: www.vizslafotozas.hu/kutyafotozas-a-katlan-toninal

 

Szeptember 29-én pedig eljön a várva-várt pillanat. Visszatapsoltátok Pindroch Csaba „Segítség megnősültem” c. műsorát. Rengetegen szerettetek volna bejutni a műsorra augusztusban, így most elhozzuk nektek újra Csabát! Gyertek és töltsetek el nálunk pár kellemes órát egy finom vacsora és jó borok társaságában.

Itt tudtok jegyet venni: www.tixa.hu/Pindroch-Csaba-onallo-estje-ujra-a-Malomban