Keep calm and eat pasta!

A világ számos pontján jutottak arra a következtetésre, hogyha egy tésztát megtöltünk és kifőzünk akkor az nagyon finom. Mifelénk ezt derelyének hívják, vagy ilyen a szabógallér is. Minden töltött tészták legismertebbike persze a ravioli-tortellini páros, de vajon hogy készül a maultaschen és milyen az a specknödel? Mivel töltik a pilmenyit, pierogit és varenikit és hogy készül a gyiaodzi?

2022. március 25-én (18:00-21:00 óra között) újra élményfőzős workshop éttermünkben, ahol:

🌐 pár óra alatt körbejárjuk a világot, rengeteg ízzel ismerkedünk meg

👩‍🍳👨‍🍳 és miközben elsajátítjuk a műfogásokat, hogy hogyan kell különböző tésztákat megtölteni különböző dolgokkal, 

👌 remekül érezzük magunkat.

Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több dolgot mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.

Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.

AKIK A TÉSZTÁK KÖZÖTTI KALANDOZÁST VEZETIK:

👨‍🍳Novotny Antal (a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA tulajdonosa | gasztro-kalandor) 

👩‍🍳 Berei Gizella – Gizus – (éttermünk csodálatos házi desszertjeinek megalkotója)

A gyúrás, nyújtás, töltés befejeztével az elkészült ételeket, valamint a feledhetetlen marhahúslevesünket tálaljuk fel, így garantáltan teli hassal mentek majd haza.

A program időtartama: kb. 3-4 óra.

Ételallergiával élő vendégeink számára szívesen készülünk külön ételekkel. Forduljatok hozzánk bizalommal, jelezzétek igényeteket előre!

VENDÉGVÁRÓ FALATOK

• Vörösboros nyúl, házi kalács
• Préselt sertéspofahús pástétom, savanyított hagyma
• Zsidótojás
• Házi sajtok, aszalt gyümölcsök
• Zöldalmás hússaláta
• Káposztalevélen sült burgonyás cipó

Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).

Létszám: legfeljebb 30 fő.

A program ára vacsorával és alkoholmentes italokkal: 12 900 Ft/fő (tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).