Ez már sikersztori! Vigyázat, függőséget okozhat!

Nem és nem unjátok meg a kocsmakvíz programjainkat….igaz, nem is lehet. Erről a QuizNight csapata gondoskodik.

Az angolszász területeken méltán népszerű kocsmakvízt az igazán hangulatos, régi malom épületünkben élvezheted immár harmadik alkalommal idén. Soha nem tetted még próbára tudásodat? Vagy rendszeresen játszod és imádod, ráadásul még egy verhetetlen csapatod is van? Baráti társaságod, vagy családod számára keresel egy szuperjó kikapcsolódási lehetőséget? Vagy annyira tetszett a múltkori alkalom, hogy újra csatlakoznál?

Nálunk a helyetek 2022. május 5-én, csütörtök este 18.00-tól!

Gyere el  legalább 4 fős csapatoddal és tölts el nálunk egy jó hangulatú estét, finom ételek és italok kíséretében. Kocsmakvízünket megint a QuizNight csapata vezényli le. Álmos ez alkalommal alapműveltségi, valamint gasztro témájú és alkoholos italokkal kapcsolatos kérdésekkel készül. A játék időtartama 90 perc.

A program közben az asztalotokra finom hideg fogásokat és csipegetni valókat varázsolnak majd felszolgálóink, garantáltan teli gyomorral fogtok távozni és egy-egy üveg sörre is a vendégeink vagytok!  A csapatjegy ára tartalmazza házi  limonádénk korlátlan fogyasztását is. Egyéb alkoholos italok a helyszínen vásárolhatóak.

A csipegetnivalók és finom ételek sora:
Mártogatósok – Vineta.  Olmützi kvargli – friss fűszeres sajtkrém sörrel.
Zöldséghasábok.
Hidegen füstölt sonka, fürjtojás, medvehagyma gyöngy, fermentált retek.
Kacsahúsos kacsamáj pástétom, lilahagyma lekvár.
Házi sajtok, friss gyümölcsök.
Katlan sajtos tallér.
Szilvalekváros prósza.

ÁRA: 10 900 Ft/fő (ételekkel és limonádéval)

A program minimum 4 db 4 fős csapat jelentkezése esetén indul el. A  jó hangulat és verseny így garantált. Csapatod számára annyi jegyet vásárolj, ahány fővel érkeztek (4-7 fő max). 

Amennyiben ennél nagyobb létszámú csapatot neveznél, arra is van lehetőség, úgy plusz létszámonként -1 ponttal indulsz a játékban a fair play érdekében. Ha a csapatok száma esetleg nem érné el a minimum 4-et, úgy legkésőbb 2022. május 2-ig értesítést küldünk a foglalási e-mail címedre és a jegy értékét visszatérítjük vagy vacsora voucher formájában biztosítjuk számotokra.

Alig várjuk, hogy újra megtöltsétek lelkes csapataitokkal rendezvénytermünket és megkezdődjön a játék!