Újranyitás, új ízek, új csapat, új energiák, új lendület, új ötletek, új MINDEN mert ÁPRILIS 26-án, hétfőn végre nyituuuunk!!!! Ezt a csodás alkalmat szeretnénk kihasználni arra, hogy bemutassuk nektek új séfünket, Somlai Tamást, aki már egy teljes hónapja készíti nektek a finomabbnál finomabb fogásokat. Fogadjátok Tamást olyan szeretettel, amilyen szenvedéllyel ő főzi nektek az új, 2021-es tavaszi étlap ételeit, hogy minél különlegesebb élményben legyen részetek!

Tamás kreativitása, innovatív hozzáállása, rend- és rendszer szeretete a biztosíték, hogy minden egyes tányéron a tökéletes harmónia valósul meg ízekben és látványban egyaránt, kompromisszumok nélkül.

Saját elmondása szerint akármennyi tányér is van előtte, számára mindig csak az az egy létezik, amivel éppen foglalkozik. Mert mindenki egyformán számít és mindenkinek ugyanazt az extra törődést kell kapnia. Frissességet, lendületet, még több pozitív energiát hozott magával hozzánk. Nagyon várjuk, hogy megismerhessétek!

Május második hetétől ebéd menüre az étteremben várunk titeket és természetesen szívesen be is csomagoljuk nektek elvitelre, ha beugrotok érte. 

Szeretettel várunk titeket.

Katlan Tóni Csapata