Andi az egyik legrégebbi munkatársunk, aki a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA egész történelmét végig asszisztálta nálunk. A fesztivál üzletágunk oszlopos tagja volt hosszú éveken keresztül, most pedig a Hagyományok Házában található személyzeti büfét vezeti szívvel-lélekkel, teljes odaadással. Mi magunk között csak úgy szoktuk mondani, hogy ha a Hagyományok Háza egy gyerek lenne, akkor Andi lenne az anyukája?. Szinte mindenkit névről ismer és pontosan tudja milyen kávét iszik, mit szeret, milyen allergiája van.

Egyébként egyik szuperereje a fiatalok tanítása és a precizitás, pontosság, gondoskodás.

Andiéknak van egy rosszcsont kiskutyájuk, Guszti – a törpetacsi. Nagyon szeretik őt, a család fontos tagja. Szabadidejében sokat fut, sétál és szeret a barátokkal közös programokat csinálni.

Nagyon szereti a töltött káposztát, kedvenc filmje a Házibuli és a Dirty Dancing. Kedvenc könyve pedig A két lotti.

A munkájában nagyon jól érzi magát. Nem is csoda, mert ezt a szakmát is azért választotta, mert emberekkel kell foglalkozni és mindig van benne kihívás, amit pedig Andi kimondottan szeret és el is mondja magáról, hogy „nálam minden nap kihívás”. Azért azt is hozzáteszi, hogy szívesen elsajátítana egy olyan varázs-képességet, amivel bizonyos helyzetekben láthatatlanná válhatna?.

Andi életében nagyon fontos szerepet tölt be a család, élete legjobb döntésének azt tartja, hogy fiatalon anya lett.

Arra a kérdésre, hogy mi motiválja, azt válaszolja, hogy „az emberek pozitív visszajelzése, a napi kihívások, problémák, váratlan helyzetek megoldása”.

Andi kicsit távol van tőlünk helyrajzilag, mert a Hagyományok Háza büféje az I. kerületben van és lássuk be Veresegyháztól ez bizony messze van. Mégis csapatunk meghatározó tagja és néha az étteremben is segít hétvégénte, így könnyen lehet, hogy itt is találkoztok vele.